To je to što me zanima!

Tučnjava u Zadru: Potukla se dvojica, jedan je izboden nožem

U 20:15 sati dobili smo dojavu građana o tučnjavi u ulici Franka Lisice te smo na teren uputili policijske službenike i Hitnu. Izvidi su u tijeku, rekla je glasnogovornica zadarske policije
Vidi originalni članak

U zadarskoj ulici Franka Lisice večeras je došlo do tučnjave u kojoj je, prema prvim informacijama, ozlijeđena jedna osoba. 

- U 20:15 sati dobili smo dojavu građana o tučnjavi u ulici Franka Lisice te smo na teren uputili policijske službenike i Hitnu. Za sada mogu potvrditi kako su u tučnjavi sudjelovala dva muškarca, a izvidi su u tijeku  - rekla nam je Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije. 

Dodala je kako je ozlijeđeni muškarac prebačen kolima Hitne u bolnicu na obradu. Kako neslužbeno doznajemo, najvjerojatnije je u tučnjavi zadobio ubod nožem. Kvalifikacija njegovih ozljeda za sada još nije poznata, a vise informacija znat će se po završetku očevida. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Sil 01.05.2021.

    Nek se ljudi vesele

  • 01.05.2021.

    Opet zadar?😂🙈 treba tamo reda napravit!

  • Mergi 01.05.2021.

    Ma cjeli balkan sve isto, samo naglasak drugačiji na nekim mjestima. Tupi narodi izabraše tupu vlast i traje i traje i traje i trajat će, nema pomoći, okružen sam debilima

Komentiraj...
Vidi sve komentare