To je to što me zanima!

Tučnjava u Zagrebu: Izrezao muškarca nožem po licu i ruci

Tri muškarca potukla su se s mladićem u Prečkom. U pomoć su mu priskočili prijatelji od kojih je jedan imao nož. Dvojicu su uhitili zbog pokušaja ubojstva
Vidi originalni članak

Muškarac (33) teško je ozlijeđen, a njegova dva prijatelja (30,27) lakše, nakon svađe i tučnjave s mladićima ispred pekare Prečko u zagrebačkom naselju Prečko.

Prijatelji su u subotu oko sedam sati ujutro ušli u pekaru i naručili hranu. Nedugo nakon njih, u prodavaonicu je ušao mladić. Iz nepoznatog razloga se posvađao s trojcem te su izašli van gdje su se potukli. 

Mladić je počeo bježati, a trojac ga je slijedio. U jednom trenutku mladić je susreo svoje prijatelje koji su mu priskočili u pomoć. Jedan od njih je izvadio nož te su sad oni hvatali tri prijatelja. 

Jedan od mladića izrezao je 33-godišnjaka po licu, prerezao mu tetivu na ruci i ozlijedio palčanu kost. Pomoć mu je pružena u KB Sveti Duh. Njegove prijatelje su istukli te su u modricama prevezeni u KB Sestre milosrdnice. 

Policija je uspjela uhititi dva napadača koje sumnjiče za pokušaj ubojstva. Kriminalističko istraživanje cijelog slučaja još je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • zaza19 05.11.2014.

    ma u tom prečkom si nekolicina debila zabrijava da su bogovi i batine i da mogu mlatit koga god hoće i kad god hoće bez ikakvog razloga! njih trojica su ganjala njega jednog da ga prebiju iz nepoznatog razloga i onda kad ih je njegova ekipa ispikala, ljudi se čude! pa i treba im tak, jednom i netko mora stat na kraj, najlakše je ganjat i mlatit ljude, a onda kad ti netko izvadi nož i ispika te bit će kasno!

  • shubydooooo 03.11.2014.

    sta imas nosit noz sa sobom to znaci da trazis nevolju ili si u nevolji pa se bojis za svoj zivot i treba ti oruzje da bi bez straha setao cestom

  • Linz 03.11.2014.

    Koliko ih je bilo u tučnjavi ??? nikako da ih prebrojim !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare