To je to što me zanima!

Tuga u Bjelovaru zbog smrti mladića: 'Čuvali vas anđeli...'

Čuvali vas anđeli nebeski, napisala je jedna djevojka opraštajući se od poginulih mladića. Mnogi uz izraze sućuti obitelji navode kako ne mogu vjerovati da su Luka i Mario poginuli u požaru
Vidi originalni članak

U požaru vikendice u bjelovarskom prigradskom naselju Purićani noćas su poginula dvojica mladića. 

Kako neslužbeno doznajemo radi se o dvojici 26-godišnjaka Luki M. i Mariu P. 

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brojni prijatelji i poznanici od jutra se na društvenim mrežama opraštaju od stradalih mladića.

- Čuvali vas anđeli nebeski - napisala je jedna djevojka, a mnogi uz izraze sućuti obitelji navode kako su ne mogu vjerovati da su Luka i Mario poginuli.

Luka je inače poznati bjelovarski kuglač, koji je prije tri godine bio i državni viceprvak.

Dojava o požaru stigla je preko Centra 112 oko 5 sati. Vatrogasci su brzo stigli na mjesto požara u Puričanima i s dva vozila u kratko vrijeme ugasili požar, a tijekom gašenja u vikendici su pronašli dva tijela.

Nedaleko od vikendice u kojoj je noćas buknuo požar zatekli smo očajnog čovjeka naslonjenog na automobil dok je policija obavljala očevid koji je kratko prokomentirao kako je nastradao njegov sin i prijatelj.

BUKTINJA KOD BJELOVARA VIDEO Vapaj oca: To je moj sin; Dvoje mrtvih u požaru vikendice

Kako neslužbeno doznaje Mojportal, u vikendici se sinoć okupilo društvo, a nakon što su svi otišli kućama, mladići su ostali tamo prespavati, no tijekom noći je iz nekog razloga izbio požar. Jedan od svjedoka za HTV je rekao da su navodno u vikendici pekli meso i da je ostao žar. Je li to uzrok požara pokazat će istraga u kojoj sudjeluju i stručnjaci Centra za kriminalistička vještačenja 'Ivan Vučetić' iz Zagreba.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • najiram 10 07.06.2021.

    a možda  su  ipak tu  bili  partizani  plava  bija  na  prozorima  i  fasadi...to  nisu  mogli  podnijeti...uspavali ih  i  vužgali  hižu...tipična  partizanska  posla....

  • Bich69 06.06.2021.

    Tuzno

  • bezimeni korisnik 06.06.2021.

    dečki..dečki..život nema reprizu, treba se paziti

Komentiraj...
Vidi sve komentare