To je to što me zanima!

Tuga u Kninu: Tisuće građana na pogrebu poginule obitelji...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ponedjeljak je proglašen Danom žalosti na području Grada Knina. Uz državne zastave na pola koplja izvješene su i crne zastave na svim javnim zgradama
Vidi originalni članak

Na gradskom groblju u Kninu u ponedjeljak je sahranjena obitelj Grizelj , koja je poginula u subotu u slijetanju automobila s Atlagića mosta u hladnu Krku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od Jadrana, Milene, Anari, Adriana i Milene Grizelj oprostile su se tisuće sugrađana . Gradsko groblje nije moglo primiti sve koji su im htjeli reći posljednje zbogom. Osim riječi utjehe koje je izrekao svećenik, na groblju nije bilo nikakvih govora .

Na prepunom groblju uz zvuke trube odjekivali su jecaji. Zbog sprovoda je u gradu na snazi posebna prometna regulacija , ali ulice su ipak od jutra bile zakrčene zbog mnoštva automobila koji su pristizali iz cijele Hrvatske .

Tragedija je ovo kakvu Knin ne pamti. Ponedjeljak je zato proglašen Danom žalosti na području Grada Knina . Uz državne zastave na pola koplja izvješene su i crne zastave na svim javnim zgradama, ali i privatnim kućama. U gradu vlada muk. Kninjani i dalje dolaze na Atlagića most , mole se i pale svijeće na mjestu pogibije.

Idi na 24sata

Komentari 269

  • brođanin 1_1 06.01.2015.

    @Pio MA pročitaj prvu rečenicu moga komentara,teška je tragedija to ali jedini krivac je vozač(izvješće policije),da mi je ubio kćerku i unuke i ostao živ neznam kako bi to završilo,njega nežalim ni trunke a kada vidiš kakve spodobe ga nose do posljednjeg počivališta zlo ti dođe.Motoristi su humanitadci i ljudi velikog srca ali to nisu pripadnici MC scene(proguglaj malo šta na moto sceni donosi MC asocijacija)

  • tomi07 06.01.2015.

    Slomili me ovi malecki ljesovi :'(

  • 06.01.2015.

    i ja sam se rasplakal nek im je laka hrvatska zemljica ,čuvali ih anđeli počivali u miru božjem ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare