To je to što me zanima!

Tuga u pulskoj gimnaziji: Svi su u šoku, učenici pale svijeće

Poginule dvije djevojke: Učenici i profesori su u šoku zbog strašne tragedije koja je pogodila cijelu Fažanu i Pulu. U školi gore svijeće i izvješena je crna zastava...
Vidi originalni članak

U pulskoj gimnaziji, u kojoj su u razred zajedno išle Elena Đ. i Francesca Š. (15 i 16) iz Fažane,a koje su poginule u stravičnoj nesreći u nedjelju iza ponoći kod Fažane, bolna tišina se mogla napipati na svakom koraku. 

Učenici i profesori su u šoku zbog strašne tragedije koja je pogodila cijelu Fažanu i Pulu. U školi gore svijeće i izvješena je crna zastava, a pulski gimnazijalci još uvijek ne mogu vjerovati da njihovih kolegica više nema.

Podsjetimo, dvije djevojke su poginule u noći na nedjelju u stravičnoj prometnoj nesreći na cesti Pula-Fažana, svega petstotinjak metara prije ulaza u Fažanu. 

Nesreću je skrivila 18-godišnja vozačica koja je Citroenom upravljala pod blagim utjecajem alkohola. U blizini Fažane, zbog prebrze vožnje u lijevom je zavoju izgubila kontrolu nad vozilom i udarila u stablo. Tri djevojke i jedan mladić teže su ozlijeđeni i zadržani su u pulskoj bolnici, a vozačica i još jedan mladić prošli su s lakšim ozljedama. 

Vozačici je izmjereno 0,26 promila alkohola u krvi što je protuzakonito jer mladi vozači moraju imati nula promila. Protiv nje bit će podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće. 

Idi na 24sata

Komentari 96

  • zebra 27 01.12.2015.

    R.I.P. Elena i Franceska.. Ova tragedija je potresla cjelu Istru, pa i Hrvatsku.

  • ParlevuFranse 01.12.2015.

    Zasto se ne objavi ime vozacice koja je pod utjecajem alkohola vozila njih 7-8 u autu (u prtljazniku!)? Treba ju kazniti zatvorom za primjer drugima, a i roditelje treba novcano kazniti. Da mi je znati gdje je ta polagala vozacki!

  • Freeman80 01.12.2015.

    prestanite pisati gluposti ljudi ja kad procitam komentar u stilu sta dijete od 15,16 godina radi u disku riknem. ja sam poceo ici u disko od svoje 13 godine i pio na sanku (1993 bio je rat) i sta s time? nikada nisam bio na policiji i nikada nije bilo problema samnom a danas sam ponosni vlasnik picerije znaci da tu nije kriv izlazak u disko i takve stvari, kriv je jednostavno zivot. Da li je itko od vas pomislio kako se ta jadna cura osjeca, 18 godina a ubila je svoje dvije frendice, ona je ta koja ce do kraja zivota morati gledati nijhovim roditeljima u oci i prisjecati se tog trenutka kada je sve otislo u kua. nadam se da ce pravosudje biti blago, zivot ju je kaznio vise nego sta moze bilo koji sud na ovom svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare