To je to što me zanima!

Tuga u Zagvozdu: Nekadašnji načelnik umro pri padu s krova

Boženko Dedić, nekadašnji načelnik Općine Zagvozd poginuo je pri izvođenju radova na krovu kuće. Obdukcija bi trebala pokazati je li postojao zdravstveni problem koji je uzrokovao gubitak ravnoteže...
Vidi originalni članak

Pri izvođenju građevinskih radova jutros je u Podgori na Makarskoj rivijeri preminuo Boženko Dedić, nekadašnji načelnik Općine Zagvozd, ali i direktor te jedan od utemeljitelja festivala Glumci u Zagvozdu.

Kobna nesreća dogodila se malo iza 9 sati. Kako doznajemo iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske, čovjek je pao i na licu mjesta izgubio život. Obavljen je očevid u kojem se pokazalo je do nesreće došlo pri izvođenju rekonstrukcije krova. Pao je s visine od deset metara nakon čega je opet pao s tri metra na zemljanu površinu. 

S VISINE OD TRI METRA Teška nesreća: U Makarskoj pao radnik s kuće i poginuo

Neslužbeno doznajemo da bi mogla biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdilo je li postojao zdravstveni problem koji je uzrokovao da osoba izgubi ravnotežu. Obaviješten je i inspektor zaštite na radu. Stradali je bio vlasnik građevinske tvrtke i otac troje djece. Rođen je 1955. godine, a porijeklom je bio iz Rastovca. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • bezosjecajni_gad 27.04.2020.

    22.5.2015 Uvjetna kazna za bivšeg načelnika Općine Zagvozd: Dao posao na izgradnji vodovoda svojoj firmi

  • mitraljezac 27.04.2020.

    Odavno više ne idem na mise i huškačke propovjedi od ovakvih i sličnih. Crkva je zbog njih izgubila smisao božje ljubavi. Ti svećenici nemaju u sebi ono božje poslanje, koje bi trebali imati i zbog čega su tu gdje jesu. To su moralne nule i bezveznjaci, koji su zalupani i gladni novaca od milodara. Draže mi je otići u crkvu kada nije misa i na miru se pomoliti. Tko misli drugačije, neka mi lupa minuse.

  • leolukictunjic 27.04.2020.

    Koja glupost kad prave obdukciju da bi došli do nekih zaključaka čovik je pao umro i šta tu ima više da se čačka. Previše pametovanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare