To je to što me zanima!

Tukao je tetu (77) jer mu nije dala novac za hranu i dugove

Nećak (53) zahtjevao je od svoje tete (77) da mu da novac. Nakon što mu je ona rekla da nema niti mu je dužna dati, počeo ju je vrijeđati, a zatim ju je napao
Vidi originalni članak

Nećak (53) s područja Gornjih Bogićevaca kraj Nove Gradiške je u subotu ujutro oko osam sati napao svoju tetu (77) jer mu nije dala novac za hranu i njegove dugove. Nakon što mu je žena rekla da nema novca niti mu duguje on ju je prvo verbalno napao, a potom i tjelesno. 

Dok je u kući žena vrištala i zvala u pomoć kraj kuće je prolazio muškarac (47) koji je upao u kuću i  pokušao je spriječiti nećaka u daljnjem nasilju nad staricom. Nećak je tada napao njega i izgurao ga iz kuće u dvorište da bi tada iza pojasa izvadio nož i krenuo prema njemu. Muškarac se ipak snašao i ratobornom je nećaku oteo nož. 

Policija je uhitila 53-godišnjaka i izrečena mu je 'zabrana približavanja žrtvi nasilja na udaljenost manju od pet metara', u trajanju od osam dana, a protiv njega slijedi optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški za nasilje u obitelji. 

Osim toga daljnjom obradom utvrđeno je i kazneno djelo iznude tako da će nećak dobiti još jednu prijavu. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • evomeopet 07.03.2011.

    Tko ce njemu zabraniti prilaz jadnoj zeni. Ovo stvarno nije normalno, tko ga pusti! Pa on ce doci u noci i dokrajciti tetku, nije to prvi put da zlostavljac ponovi nedjelo i zavrsi ubojstvom. A tada ce biti kasno! Ovi nasi zakoni su stvarno nakaradni!!

  • e moj narode... 07.03.2011.

    svak čast muškarcu (47)..a njega zatvoriti, baciti ključ..

  • rođina skvo 07.03.2011.

    E fakat ovo više nije normalno.......:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare