To je to što me zanima!

Tukao kći šipkom kako bi ju prisilio da spava s njim

Monstruozni otac i susjed tukli su djevojčicu (13) metalnom šipkom i lopatom, a sve kako bi ju prislili da spava s njima. Sud ih je obojicu osudio
Vidi originalni članak

Barčo Džemailović (40) živio je sa nevjenčanom suprugom Badušom Usković i petero djece u napuštenom automobilu u Nišu, u Srbiji. Baduša je prosjačaila i tako hranila sebe i obitelj. Umrla je prošle zime. Prije smrti, susjedi su njoj i obitelji izgradili malu šupu u kojoj su živjeli. T.U. (13), Barčina kćer rekla je početkom godine ujaku E.U. da ju Barčo i 35-godišnji susjed Vojkan Sulejmanović fizički i seksualno zlostavljaju. Ujak je Barču i Vojkana prijavio policiji. Istraga je utvrdila kako je Barčo stalno tukao kćer metalnom šipkom i šakama. K tome, prijetio joj je da će ju zaklati. Batinama i prijetnjama prisiljavao ju je na seks, a sudjelovao je i Vojkan, koji je jednom djevojčicu čak i tukao lopatom. Tijekom suđenja monstruoznom ocu i susjedu utvrđeno je kako je T.U. socijalno i emocionalno nerazvijena. Čak nije znala ni brojati. Barčo je osuđen na 16 godina zatvora, a Vojkan na 14 godina. T.U. je udomljena i stanje joj se poboljšava iz dana u dan.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • viki-1 07.12.2008.

    NOVI ZAKON ------odrezati im one stvari izrezati na komadice i natjerati da sami pojedu svaki svoj jedino mogu birat,hoce vece ili manje komadice pa da vidim dali bi jos nekom palo tak sta na pamet i to sve javno izvoditi kazne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • svi_smo_doma 03.12.2008.

    Ne dati im živjeti!

  • nikica-keko 01.12.2008.

    natjerat ga da sam sebe ubije

Komentiraj...
Vidi sve komentare