To je to što me zanima!

Tura po Hrvatskoj i okolo: 'Predsjednik' Milan daruje

OBILAZIO JE CIJELU ZEMLJU: Na račun poreznih obveznika šef Zagreba putuje i daje vozila, časti kavama... U isto vrijeme Milanović ga mrko gleda
Vidi originalni članak

Milan Bandić poput Djeda Božićnjaka obilazi Hrvatsku i dijeli darove, u gradonačelničko radno vrijeme i na trošak poreznih obveznika. Želju za putovanjima u stilu predsjednika države nerado komentira. U isto vrijeme šef Milanović ga mrko gleda, no zagrebačkoga gradonačelnika to kao da ne zabrinjava. Nagađanja da se radi o predizbornoj predsjedničkoj kampanji nije potvrdio.
- Ovo radim zato što volim ljude i volim raditi - objasnio je Milan Bandić novinarima. Krajem srpnja je s kolegama SDP-ovcima i ostalim gradonačelnicima posjetio Vukovar. Svima je za 600 kuna platio kavu. Posebno aktivan bio je u subotu, 22. kolovoza. Vatrogascima u Tisnom darovao je specijalno vozilo, a gradu Biogradu “pauka”. Oba su vozila rabljena. Iste subote “skoknuo je” do otoka Kaprija, pa Šibenika i Drniša, gdje je obećao organizirati večeru za crkvu Svetog Roka. Murteranima će darovati stare stolice iz Lisinskog, koje će oni očistiti od paučine i montirati u kino dvoranu. Utrka lađa na Neretvi također mu nije promakla. Pobjednika je 8. kolovoza darivao sa 60.000 kuna, pa otišao na jahtu makarskog poduzetnika. Bio je i u Drveniku i u Tučepima. U Sarajevo je otputovao 18. kolovoza. Kardinal Puljić iskoristio je priliku i zamolio Bandića za pomoć Hrvatima u BiH.


TURA PO HRVATSKOJ I OKOLICI
8.8. METKOVIĆ - Darivao pobjednika utrke lađa na neretvi
14.8. VIROVITICA - Družio se s tamošnjim gradonačelnikom
18.8. SARAJEVO - Kardinalu obećao da će pomoći Hrvatima u BiH
22.8. TISVO, BIOGRAD, DRNIŠ, ŠIBENIK... Darovao dva rabljena vozila, obećao stolice...

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 1Broj 24.08.2009.

    ja vama kazem da je on ...........................ma zna se........................predobar je da bi igrao za drugu ekipu:)

  • arsta 24.08.2009.

    tako ce i biti, postat ce predsjednik, makar sdp vec imam svojeg izabranog kandidata, on ce se svejedno kandidirati. a nakon sto mu istekne predsjednicki mandat i ako ponovno ne prode na izborima za 5 god vjerojatno ce otici u hdz tamo i gdje spada jer sumnjam da ce ga ovi htjeti nakon izdaje

  • 24.08.2009.

    Zagrepčani izdvajaju ne 16% nego 18% prireza. Ima Bandi(ti)ć sa čime raspolagati i razbacivati se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare