To je to što me zanima!

Turbofolk svećenik: Brane ga i kažu da je on najbolji

Dio Makarana ogorčen je jer župnik Ante Prnjak tulumari. Sudionici zabave kažu kako su do zore pjevali vjerske pjesme. Mještani brane župnika
Vidi originalni članak

Eto što su današnji svećenici. Siromaha i bolesnika na sve strane, a svećenik čaga s komadima uz narodnjake, napisao je mladić na Facebooku, na kojem su mladi osnovali grupu potpore makarskom župniku don Anti Prnjaku, poznatom prema tome što voli zabave i izlaske do sitnih sati. Župnik Sv. Marka u nedjelju je imao oproštajnu zabavu jer će uskoro promijeniti župu, a slavio je i rođendan. Zabava je navodno trajala do jutra, a gosti su se zabavljali uz turbofolk hitove. Mnogo članova grupe zatražilo je da se kritičnog mladića isključi. Za don Antu imaju samo pohvale. Nazivaju ga izuzetnim propovjednikom koji je uvijek spreman pomoći i savjetovati.
Članovi grupe na Facebooku tvrde da je tulum bio pristojan i da se do zore pjevala “Zdravo Marija”. Većina misli da je “najbolji svećenik u povijesti”. Mještani kažu da voli slušati narodnjake. Župnik je bez komentara.

NA FACEBOOKU GA UGLAVNOM HVALE
Katie
Bilo bi najbolje da se naš Ante vrati doma u Split... ali ni Metković nije loš izbor!
Ivan
To definitivno nije svećenik nego obični playboy.
Marina
Zbog njegovih propovijedi i pristupačnosti mladi idu u crkve on ruši stereotipe o svećenicima, a oni mu se lakše obraćaju i ispovijedaju.
Mirela
Da je više ovakvih svećenika, više bi mladih bilo na misama
Josipa
Imala san priliku prisustvovati vjenčanju koje je vodio don Ante i samo ću jedno reći - njegova propovijed me je dirnula.
Marin
Najdraži svećenik, najbolje propovijedi i najjači čovjek!

Idi na 24sata

Komentari 75

  • dalilla 02.07.2010.

    On je kao prvo jedan prekrasan i jednostavan čovjek i to je najvažnije. Mnogo je mladih radi njegovih predivnih propovjedi shvatilo smisao vjere, crkve i Boga. Svecenike ne treba gledati kao Bogove, oni su obicni ljudi kao i svi mi.

  • user_2215 02.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Mali ne ugojeni mišo 02.07.2010.

    Neće taj još dugo u STRUCI, sad kad ga nadređeni bace u neku vukojebinu bez asfalta i tv signala da propovjeda božju riječ!!!!!! Hahahaa, morat će govno pregrist il\' šic napolje!!! HAhhaha, turboglupan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare