To je to što me zanima!

Turčin vozio kamion u krivom smjeru, platio 3330 kn kazne

Prometna policija u četvrtak oko 9.20 sati zaustavila je na južnom kolničkom traku autoceste Zagreb-Lipovac kod Lužana teretno vozilo turskih registarskih oznaka
Vidi originalni članak

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod u četvrtak oko 9.20 sati zaustavili su na južnom kolničkom traku autoceste Zagreb-Lipovac kod Lužana, zapadno od Slavonskog Broda, teretno vozilo turskih registarskih oznaka kojeg je vozač(61), državljanin Turske, vozio u suprotnom smjeru, iz smjera Slavonskog Broda prema Zagreba. 

Nasreću, njegova vožnja suprotnim smjerom na vrijeme je zamijećena pa su izbjegnute tragiče posljedice. 

Kako je turski kamion dospio na suprotni kolnički trak autoceste nije poznato, navodno se pri ulasku na A3 slučajno uključio na krivi prometni trak.

Slijedom Zakona o sigurnosti prometa na cestama vozač je novčano kažnjen sa 3330 kuna. Kaznu je vozač platio odmah u cijelosti na licu mjesta, a izrečena mu je i zabrana upravljanja motornim vozilom na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od mjesec dana.

U proteklih desetak dana to je četvrti slučaj na slavonskobrodskoj dionici A3 vožnje pogrešnim prometnim trakom, srećom bez posljedica

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Blackstarxx 01.07.2016.

    Sramotno mala kazna.

  • PapiBatina 01.07.2016.

    3000 kn je premala kazna nasprem tome sto je mogao ubit nekog...

  • kanader 01.07.2016.

    Što je mogao napraviti malo je i dobio. Ja po policiji proša kroz crveno premda nisam jer s jedne strane zeleno traje duže nego s druge strane i dobio 3mj. bez vozačke i 5100kn. Ali policija uvijek u pravu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare