To je to što me zanima!

Turisti u Zadru parkirali su udarajući druge automobile

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ne znam samo kako nije vidio da se na to mjesto može parkirati jedino da ga tamo izravno spusti helikopter, rekao nam je čitatelj D. Z. iz Zadra
Vidi originalni članak

Snimio sam ih s balkona. To je nevjerojatno! Gledali su ih svi iz obližnjih kafića. Prvo je naišao auto slovenskih tablica. Krenuo se parkirati bočno u rikverc. Ne znam samo kako nije vidio da se na to mjesto može parkirati jedino ako ga izravno spusti helikopter, kaže čitatelj D.Z., koji je snimio video u srijedu.
- Udario je auto ispred sebe pa onaj iza i tako par puta, prava komedija. Nakon nekog vremena je odustao i otišao dalje. Svi su pomislili da je gotovo, ali onda je na isto mjesto naišao vozač njemačkih tablica i priča je manje više ista. Udario je auto iza sebe kojemu se uključio alarm. Vidjevši da ne može parkirati, i on je na kraju odustao. Nijedan od vozača nije ostao niti provjerio štetu na drugim autima - dodaje D.Z.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • goran206 24.08.2009.

    to ima samo kod nas,ja to gledam svakodnevno,neki dan u zadru,mala posta,ispred otp banke,parkira se nova bmw 5 nakon nekog vremena dolazi terenac,parkira se bocno i zapne u bmw-a,na terencu 20-30 cm boje sa bmw-ova branika,frajer izade van zakljuca auto i odseta niti da pogleda,oba vozila su bili stranih drzavljana,a kako radim u toj blizini vidim svaki dan toga,pokoji put zapisem tablicu pa nekom olaksam,zato zadrani pazite se,pogotovo vi koji ostecujete tuda vozila svojim pokusajem parkiranja

  • mytzek 10.08.2009.

    Kod nas kazne funkcioniraju samo na domaćoj publici, a strancima ne, to je opće poznato. Fino nam izudaraju vozila, natoče i bježe sa benzinskih.... i pređu granicu. Probaj to napraviti u Sloveniji i pojaviti se na grani na kojoj murija stoji sa tvojom zapisanom registracijom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare