To je to što me zanima!

Turska povukla veleposlanika iz Austrije 'na konzultacije'

Turska je pozvala svojeg veleposlanika "na konzultacije i na preispitivanje odnosa", rekao je turski ministar vanjskih poslova Mehmet Cavusoglu
Vidi originalni članak

Turska je pozvala svojeg veleposlanika u Austriji na konzultacije u jeku diplomatskog spora između dviju zemalja, objavila je agencija Anadolija u ponedjeljak. 

Turska je pozvala svojeg veleposlanika "na konzultacije i na preispitivanje odnosa", navela je agencija izjavu turskog ministra vanjskih poslova Mehmeta Cavusoglua.

Cavusoglu je također optužio Beč za potporu zabranjenoj Kurdistanskoj radničkoj stranci (PKK).

Beč je pozvao da se s Turskom prekinu pregovori o priključenju EU-u zbog nedostatka demokratskih standarda kada se radi o reakciji turskih vlasti na prošlomjesečni neuspjeli vojni udar u toj zemlji.   

Turska je također ogorčena što se na ekranima u bečkoj zračnoj luci  vrtjela vijest o tome da turski zakoni dopuštaju seksualne odnose s mlađima od 15 godina.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kokaza10 23.08.2016.

    Kad ćemo mi povući našeg veleposlanika iz Beograda...na konzultacije bar?!!

  • najiram 10 23.08.2016.

    znači ipak su ovo sranje u turskoj organizirali evropski hoštapleri....američki...i židovski...merkelica se zamislila traži od građana da podignu novac iz banaka...da se obezbijede hranu za desetak dana...u bahatu evropu uvukao se strah...sijali su razdor smrt ...poticali ratove sad su postali svijesni da se što su posijali dozrelo trebati će žeti to....a žeti će se nemiri atentati pobune...ratovi....

  • zeljkicafilipovic 23.08.2016.

    U Becu vise turaka nego austrijanaca...

Komentiraj...
Vidi sve komentare