To je to što me zanima!

Turskog autokrata dočekali kao sultana: 'U našim srcima Zagreb je Ankara, a Sarajevo Istanbul!'

Erdogan je otvorio Islamski centar u Sisku, koji nosi njegovo ime: 'Mi smo braća' • Zbog njegova dolaska nikad veće sigurnosne mjere
Vidi originalni članak

Sve vas pozdravljam, preko vas pozdravljam svu svoju braću na Balkanu. Naše zemlje imaju duboke kulturne i povijesne veze. Međusobno se doživljavamo kao susjede iako nemamo zajedničke granice. Turska je bila jedna od prvih zemalja koje su Hrvatskoj pomogle nakon prirodnih nepogoda. Hrvatska je poslala jedan kanader za gašenje požara u Turskoj. Nakon gotovo šest godina sretan sam što sam u prijateljskoj zemlji i zemlji koja je naš saveznik, Hrvatskoj. Veliko mi je zadovoljstvo što smo se sastali na otvaranju islamskog centra. Zahvaljujem svima što su ovom objektu dali moje ime. Hvala Bogu, završili smo ovaj dragocjeni projekt, koji je znak našeg prijateljstva i bratstva, i vjerujem da će ovo biti glavna adresa susreta, gdje će vrijeme provoditi naši prijatelji drugih vjera, rekao je turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan, koji je jučer bio u službenom posjetu Hrvatskoj, pri čemu je otvorio Islamski kulturni centar u Sisku, koji nosi njegovo ime.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • Luna777 08.09.2022.

    Ovaj je diktator u Turskoj, a ponaša se u EU kao neki  mirotvorac, zaštitnik siromašnih. Primljen je sa prevelikim počastima bez pokrića. Ne vjerujem u njegovu dobrotu, sve je to zbog interesa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare