To je to što me zanima!

Turudić: 'Kovačević mi nikad nije kupovao odijela. Ma kakvi prijatelji, dobri smo poznanici'

Kako su otkrila 24sata i prema računima koje smo objavili, ukupno je uglavnom na kravate i šalove te manje na košulje i remene, državna tvrtka potrošila 91.165 kuna od kraja 2015. do kraja 2017. godine
Vidi originalni članak

Sudac Visokog kaznenog suda Ivan Turudić za RTL-a Danas je kazao je da je s Draganom Kovačevićem u životu izmjenio 20 ili 30 SMS-ova i da bi se vidjeli jednom ili dva puta godišnje i to uvijek u širem društvu.

Naime, kako su otkrila 24sata i prema računima koje smo objavili, ukupno je uglavnom na kravate i šalove te manje na košulje i remene, državna tvrtka potrošila 91.165 kuna od kraja 2015. do kraja 2017. godine.

KOMENTIRA: IVAN PANDŽIĆ Kokošarska korupcija je pravilo u Hrvatskoj, a ne iznimka...

- Nije mi nikad kupovao odijela. U toj trgovini nisam kupovao odijela ni ja sam. Bio sam tamo i kupovao sam, ali su najviše bile košulje u pitanju. Išao sam tamo, najčešće sa svojim sinom. Trgovina se zove Norma. I kad bi došao, izabrao bi robu i platio bih odmah - rekao je te dodao da ga Uskok nije zvao na razgovor, kao što su ispitali voditelja trgovine Željka Vidakovića, te da mu je zbog toga žao.

- Mene nisu zvali, a mislim da bi to bilo neko elementarno fer postupanje. Da me pozovu da im ja kažem. Ja nikada od Dragana Kovačevića nisam dobio nikakvo odijelo, nikakav poklon - istaknuo je Turudić te dodao da Kovačević nema nikakve veze s trgovinom Norma, a pogotovo Petek, kojeg, kako navodi, "u životu nije vidio".

24SATA OTKRIVAJU Imamo Kovačevićeve račune: Za šalove, kravate, košulje i ostalo je potrošio više od 91.000 kuna

Istaknuo je i kako je s Kovačevićem dobar poznanik.

- Ma kakvi prijatelji. Mi smo dobri poznanici. Ja sam u životu s njim izmijenio 20, 30 SMS poruka. Uvijek je motiv druženja bilo okupljanje Slavonaca i zbivanja oko benda 'Najbolji hrvatski tamburaši'. I tako je bilo baš svakom prilikom. Dragan Kovačević je u društvu vrlo ugodna osoba, obrazovan, nemam ništa loše o njemu reći. Vidjeli bi se jednom ili dva puta godišnje uvijek u širem društvu - opisao je Turudić za RTL-a Danas.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • kormilar 27.03.2023.

    Svi se lopovi međusobno poznaju! Tako čuvaju jedan drugome leđa!

  • ribakoto 27.03.2023.

    uvijek su " visoko obrazovani " najkorumpiraniji , suci, advokati, doktori,politicari, a jadan mali obican smrtnik sve to plati.

  • Lamrak67 27.03.2023.

    Jaooo kak to dobri poznanici sa 20, 30 smsova x 2 čoeka, iznosi barem 60 sms!? A pozivi koji prethode esemesovima, haha, pa nije baš uvjerljivo g.Turudić da ste btw tek dobri poznanici....a odjela su u 50 nijansi sive ili?Ma dobro još jedan u nizu prigodnih viceva 🤐Kako se zove agresivni Dragan? Uragan 😯🙄🙃

Komentiraj...
Vidi sve komentare