To je to što me zanima!

Tuži bolnicu jer je nestao lijek pokojnog oca od 2,8 mil. kuna

Puljanin Bogoslav Petean tuži KBC Zagreb. Tvrdi da su uzeli lijek Dacogen vrijedan 2,8 milijuna kuna koji je američka tvrtka MGI donirala njegovu ocu Albertu 2007.
Vidi originalni članak

Bogoslav Petean tuži KBC Zagreb. Tvrdi da su odgovorni za nestanak lijeka Dacogena, piše Večernji list. Stotinu ampula američka tvrtka donirala je njegovom ocu Albertu koji je imao leukemiju. Primio je jednu i umro. Bogoslav kaže da je ostatak htio donirati, ali su mu u bolnici rekli da je sve uništeno nakon isteka roka.

Šokirao se jer su se za lijek sami izborili. A i ne vjeruje im jer su dostavili papire o uništenju ambalaže, no ne i lijeka. U bolnicu kažu da pacijentu lijek nije darovan nego kako mu je dopušteno da se uključi u studiju o učinkovitosti Dacogena.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Analno uzgajanje krumpira 05.10.2011.

    Netko ce uništiti ljek koji košta hrpu novaca??? Uzeo i prodao i proglasio ga uništenim!! Tako se radi kod nas u svim bolnicama. Nebitno šta!

  • gospodin_1 05.10.2011.

    doktori,pare na sunce!!!! otkud jednom običnom kirurgu koji nije napredovao nikada u životu,jahta,kuća na moru,vila u dubravi i najnoviji audi...sigurno od njegove plaće ili mozda od necijih tableta.......danas ako nemaš para da staviš doktorčićima u džep ne možeš otići ni na običnu operaciju slijepog crijeva.....

  • hunter200 05.10.2011.

    a neko ce dobre pare dobit za ostatak tabletica.. pitaj boga , mozda su vec na njuskalu u pola cjene.. popalili su ljek 100%. tu nema dvojbe. covjek je htio donirati kasnije lijek , a ne prodati kako su to ucinili doktori. razlika je u puno eura.

Komentiraj...
Vidi sve komentare