To je to što me zanima!

Tužila Hrvatsku zbog buke u kafiću i dobila je tužbu

Riječanka je tužila Hrvatsku Europskom sudu u Strasbourgu zbog velike buke iz kafića u zgradi kojoj je ona suvlasnica, te joj država mora platiti
Vidi originalni članak

Marina Olui tužila je Hrvatsku Europskom sudu u Strasbourgu zbog velike buke iz kafića koji je u njenoj zgradi u Rijeci. Buka je utjecala na njen privatni život i na život stanara zgrade, piše Slobodna Dalmacija. Stručnjak koji je bio u pratnji sanitarne inspekcije utvrdio je da je razina buke iz kafića prevelika te da se kafić treba izolirati, što nisu napravili. Sud u Strasbourgu je presudio u njenu korist te joj država mora isplatiti 15.000 eura odštete. Hrvatskoj su naložili da provede zaštitne mjere zbog jakog zvuka.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • trešnja 20.05.2010.

    Kao prvo da se je kod otvaranja i funkcioniranja tog kafića poštovao zakon,do toga ne bi ni došlo,a sad me još jedino zanima jel će nakon isplate oštete, dotičnoj gospođi buka manje smetati.Što se same buke tiče mislim da mladi slušaju preglasnu muziku i da je opčenito na svim manifestacijama,koncertima i drugim glazbenim događajima,zvuk prejak...pa tako i po kafićima.

  • user_46149 20.05.2010.

    šta nije iselila iz Hrvatske

  • stari mudrac 20.05.2010.

    meni pišaju po fasadi kad idu iz diska. šta da radim, šta, reci mi budiša ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare