To je to što me zanima!

Tužio mladence jer mu nisu od 2009. platili svadbenu večeru

Ugostitelj je na Općinskom sudu u Karlovcu spor dobio pa mu tuženi mladenci moraju, osim 25.000 kuna za večeru, platiti kamate i 4300 kuna parničnog troška
Vidi originalni članak

Karlovački ugostitelj je sudskim putem morao naplatiti svadbenu večeru koju je priredio mladencima A. i D. G. u svom restoranu prije šest godina. Ovih dana je na karlovačkom Općinskom sudu dobio spor protiv mladenaca i mladoženjine majke S. G. koja je s njime dogovorila večeru. 

Sada će mu oni morati isplatiti dug od 25.000 kuna sa kamatama i oko 4,300 sudskih troškova.  

Ugostitelj je s mladoženjinom majkom u prosincu 2009. godine potpisao ugovor o troškovima svadbene večere i ugovorio meni vrijedan 130 kuna po osobi, bez troška pića, koje je trebala podmiriti nakon svadbene večere. 

Ona mu je tada uplatila 15.000 kuna, a ostatak je trebala kasnije, za što su joj jamci bili sin i snaha. No, ostatak novca nakon toga nisu uplatili, a mladoženja se tijekom postupka  pobunio kako nije ni s kime sklapao ugovor o svadbenoj večeri. 

Njegova supruga i majka su pak priznale dug, a za dokaz su korišteni i potpisi dužnika, odnosno jamaca, na aneksu ugovora koji je napravljen nakon svadbene svečanosti kada su započeli problemi s naplatom.        

Idi na 24sata

Komentari 76

  • yocko 08.11.2015.

    Nisu jedini ima ih još...

  • Uznik 08.11.2015.

    Zato je naj bolje kao kod mene sve po osobi od do plati i mir boziji

  • Uznik 08.11.2015.

    Kak ih nije sramota tih gostiju susjeda okoline i nakraju samih sebe ja nebih izaso nigdje iz doma

Komentiraj...
Vidi sve komentare