To je to što me zanima!

Tužitelj na suđenju Silviju: Ruby je ipak bila prostitutka

Istražitelj tvrdi da su od 33 djevojke koje su dolazile na zabavu u vili u blizini Arcorea tri bile prostitutke. Osim Ruby, tvrdi, to su bile i Iris Berardi i Michelle Conceicao
Vidi originalni članak

Istražitelj Marco Ciacci svjedočio je u petak na suđenju bivšem talijanskom premijeru Silviju Berlusconiju te je rekao kako je Marokanka Karima El Mahroug, poznatija kao Ruby ipak bila prostitutka. Istražitelj je rekao i kako su od 33 djevojke koje su bile na zabavi u vili u blizini Arcorea tri bile prostitutke. Osim Ruby, koja je u to vrijeme bila maloljetna, to su bile i Brazilke Iris Berardi i Michelle Conceicao, piše Corriere della Sera

Tužitelj je kao dokaze pokazao erotske fotografije mlade Marokanke, a istražitelj Ciacci je posvjedočio kako imaju anonimno pismo upućeno majci Iris Berardi u kojem se navodi kako je Iris prostitutka.

Ruby je, podsjetimo, uvijek negirala da je prostitutka i sustavno je opisivala večeri kod bivšeg predsjednika vlade kao obične večere. Berlusconi je također nijekao bilo kakav intiman odnos s mladom ženom. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • nlukac11 03.12.2011.

    dok se seksala sa starim gadom, cura si je naplatila pogolemu cijenu zbog opasnosti od salmonele- pokvarenih jaja ! ajd bok.

  • NIK23 03.12.2011.

    jadan deda...mili mi se

  • pernica 03.12.2011.

    mlada dama je zgodna i prava je escord dama ili ti elitna k..va! meni nije jasan njihov "apetit" tj. želudac!!!!! dobro da to radi sa nekim nogometašem, sportašem, direktorom koji ima 30-40 god!!!!! ali sa tipom koji joj može biti djed, pradjed....e to mi je malo degutantno!!!!!! ima bit kad radiš takav "posao" ne možeš birati, već uzimaš sve i svakoga tko plaća bolje i više....prostitucije je bilo od pamtivjeka i NIKAD se neće iskorijeniti!!!!! tko voli nek izvoli, ja bi to tako rekla! ali savjet ovoj mladoj dami, ako ostane bez posla nek se javi našoj Mehunki ona će je odmah zaposliti!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare