To je to što me zanima!

Tužitelji: S maloljetnom Ruby Berlusconi je spavao 13 puta

Tužitelji su dovršili istragu protiv talijanskog premijera Berlusconija. Terete ga da je spavao s 33 prostitutke. Premijer je organizirao večere nakon kojih je birao djevojke
Vidi originalni članak

Talijanski istražitelji i tužitelji završili su u utorak istragu protiv talijanskog premijera Silvija Berlusconija. Njemu suđenje počinje 6. travnja, a terete ga za seks s 33 prostitutke. Među njima je i Marokanka Ruby. Tužitelji terete Berlusconija da je s Ruby spavao 13 puta od veljače do svibnja 2010. godine. Ona je tada imala 17 godina. Tužitelji tvrde i kako je Ruby u seks skandale bila upletena i ranije, odnosno dok je imala 16 godina, piše Corriere della Sera

Tužitelji su zaključili kako je Berlusconi u svojim vilama organizirao večere. Nakon jela djevojke su, često maskirane, plesale striptiz. Nakon plesa koji je Berlusconi zvao 'bunga, bunga', premijer je birao jednu djevojku s kojom bi proveo noć. 

Osim Berlusconija tužitelji terete i tri njegova pomagača: zabavljačicu i političarku Nicole Minetti, novinara i direktora Silvijeve televizije Emilija Fedea i menadžera Lele Moru. 

Berlusconi je za talijansku La Repubblicu  rekao kako 33 djevojke u dva mjeseca izgleda 'malo previše' i za muškarca od 30 godina, a on ima 74 godine. Smatra kako je to previše seksa za bilo koga. Talijanski premijer je još jednom podsjetio kako ima djevojku, ali nije otkrio njen identitet. Dodaje kako bi mu ona 'iskopala oči' da su ove optužbe točne.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • prazno 17.03.2011.

    ma sve to rade i drugi stari moćnici i parajlije, ali su se bolje sakrili! što ima loše da čovjek uživa u mladosti i ljepoti, ako nikoga na ništa ne prisiljava i još dobro plaća? šteta da nisam mlađa? ***admin*** Molimo pišite malim slovima. Hvala:)

  • Gibellini 17.03.2011.

    Pa nije ih tjerao da spavaju sa njim! Sve su uredno uzimale lovu ,a njemu sada sude.Stvarno smijesno!Jos ce reci da je pedofil!A te maloljetne od 16-17god. deru se vise nego zrele zene!Sve za lovu,a ima toga dosta i kod nas,ali se o tome ne pise toliko!

  • casio 17.03.2011.

    Talijani su malo smiješni. Zar nije bolje da im je prvi čovjek države daklariran kao hebač ? Šta bi oni peška?

Komentiraj...
Vidi sve komentare