To je to što me zanima!

Tužitelji tvrde: Dokazali smo odgovornost Vojislava Šešelja

Šešelj je završne riječi pratio uz podsmjeh i rekao je da su tužitelji nesposobni smisleno govoriti više od sat vremena. Sudac mu je rekao da su opaske neumjesne
Vidi originalni članak

Haško tužiteljstvo je van razumne sumnje dokazalo odgovornost vođe srpskih radikala Vojislava Šešelja za zločine počinjene tijekom rata u Hrvatskoj, BiH i protiv vojvođanskih Hrvata, rekao je u ponedjeljak tužitelj Mathias Marcusen pred Haškim sudom. U ponedjeljak su tužitelji počeli iznositi završne riječi. 

Iznošenje završnih riječi je počelo sa sat vremena zakašnjenja zbog, kako je rekao predsjedavajući sudac "razloga na koje volja sudaca nije mogla utjecati". 

Šešelj je završne riječi pratio uz podsmjeh i na samom je početku ročišta rekao kako je pet najavljenih tužitelja za izvođenje završnih riječi premali broj i da se trebaju smjenjivati svakih sat vremena po jedan jer "nisu sposobni smisleno govoriti više od sat vremena". Sudac mu je odbrusio kako su njegove opaske neumjesne. 

Tužitelji će svoje završe riječi iznositi ovaj tjedan, a tjedan dana kasnije to će napraviti Šešelj. Očekuje se da će mu presuditi najesen. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Radikal 06.03.2012.

    Hahahaha,nista vi niste dokazali.Vojvodo,pokazao si cijelom svijetu sto je Haag,pravio si budalu od nij 9 godina.Nitko nikada nece osramotiti taj sud kao sto si ga ti osramotio.Neki tamo dodju i samo kazu "casni sude,nisam kriv",to im je sve sto znaju.Uvijek si bio nas heroj i idol.Kad budes dolazio u Beograd bit ce to docek za pamcenje,potrudit cu se da te osobno docekam .Jedva cekamo tvoje zavrsne rijeci,osramoti ih i ponizi do kraja kao sto si to uvijek radio.A buduci pravnici neka uce o tebi,jer ti si usao u povijest.

  • JerkoKC 06.03.2012.

    Ma on namjerno vrijeđa sud,kako bi mu odrapili što veću kaznu, jer zna kada izađe vani da će ga pojesti noć.

  • krlle 06.03.2012.

    Nisu mogli nista da mu dokazu i osudice ga samo da mu ne bi placali odstetu. Prepametan je on za njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare