To je to što me zanima!

Tužitelji zadovoljni presudom: To je jasna poruka političarima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sve je rečeno u sudnici. Zadovoljni smo presudom, naš veliki rad i trud dobio je epilog. Ovo je jasna poruka svim političarima, rekla je tužiteljica na izlasku iz suda
Vidi originalni članak

Na izlasku iz Županijskog suda nakon izricanja presude Ivi Sanaderu tužiteljica Tamara Laptoš rekla je da je zadovoljna presudom. 

- Sve je rečeno u sudnici. Zadovoljni smo presudom, naš veliki rad i trud dobio je epilog. Ovo je jasna poruka svim političarima - rekla je tužiteljica. 

Laptoš je ipak dodala kako su očekivali maksimalnu kaznu zatvora, no da će još odlučiti hoće li se žaliti na presudu.

Podsjetimo, Sanader je danas osuđen na jedinstvenu kaznu od deset godina zatvora za ratno profiterstvo u aferi Hypo i primanje 10 milijuna eura mita u slučaju Ina-Mol. 

Sve o presudi i suđenju Ivi Sanaderu pročitajte u našem specijalu

Idi na 24sata

Komentari 29

  • rokyri 20.11.2012.

    ako je osuđen za primanje mita tj kao ratni profiter..... zašto mu nije i oduzeta sva imovina kao i sve tekuće raćune........ ZAŠTO?

  • trlababalan99 20.11.2012.

    Generali vani, Sanader unutra! Ima pravde! Bankari drhtite jer sad ste vi na redu!

  • crazy mind 20.11.2012.

    Ovo je najbolja slika nas hrvata. Prvo smo se tom istom sanaderu zavlacili u gu...u, onda smo mu DOZVOLILI da nas godinama vesla. Sada pljujemo po njemu kao da on nije nas proizvod. Sva prljavstina hdz sada je valjda oprana ovom presudom. Pa on ispada veci diktator od staljina i hitlera zajedno, svi ostali u hdz-u su bili nevine ovcice samo je sanader sve vlastorucno napravio. Pa sve debile koji su godinama glasovali za sve ove redom trebalo bi u zatvor ili barem oduzeti pravo glasa. Boze samo ti mozes pomoci ovako jadno narodu

Komentiraj...
Vidi sve komentare