To je to što me zanima!

Tuzla: Mladić nožem izbo djevojku (19) čak 59 puta

Mladić D.H. (23) nožem je ubio 19-godišnju djevojku A.M. u Ulici druge tuzlanske brigade 22 u Tuzli. Nakon toga se objesio u potkrovlju zgrade
Vidi originalni članak

Na tijelu 19-godišnje Alme Mustafić koju je u ponedjeljak u Tuzli ubio njen dečko Danijel Huko koji se nakon toga objesio, istražitelji su pronašli 66 ozljeda od kojih je 59 uboda nožem te sedam ozljeda nanesenih tvrdim predmetom.
- Tužilaštvo i dalje radi na rasvjetljavanju ovog slučaja. U tijeku je saslušavanje svjedoka, naređena su vještačenja bioloških tragova, te vještačenje mehaničkog oštećenja odjeće i druga vještačenja - kazala je tužiteljica Tuzlanske županije Jasna Subotić nakon obavljene obdukcije. Iako točan razlog ovog svirepog ubojstva, a potom i samoubojstva još nitko ne zna, među nekim od uzročnika spominju se i teška situacija u kojoj su dvoje mladih živjeli te raskid njihove jednogodišnje veze. Oboje su u ratu izgubili oca, a Danijelova majka je prije dvije godine izvršila samoubojstvo.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mev16 07.10.2008.

    O bože danas nije sigurno imat decka ili curu,sve je to ljubomora...a i nek razmišljaju malo glavom,a ne guzicom po diskotekama..

  • cicibella 07.10.2008.

    bože sačuvaj....ovo je sve poludjelo..tek sad izgleda isplivavaju posljedice rata!Sve više ubojstava,samoubojstava,karcinoma......blago nama svima.Jeeeezaaaaaaaaa

  • fax 07.10.2008.

    K O J I V A M J E S V I M A K U _ A C O V I H D A N A !!!!!!??? DAJ SE SMIRITE, SVAKI CAS SAMA UBOJSTVA PA STO JE OVO????

Komentiraj...
Vidi sve komentare