To je to što me zanima!

'Tužno je kad nešto tako ružno govori jedan mladi političar'

Pitanje je da li njegova stranka ili netko treći stoji iza njega, komentirao je prozivke Igora Češeka predsjednik Josipović. Njega je HDSSB-ovac prozvao zbog stana
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović kazao je u intervjuu za Dnevnik HTV-a kako od Vlade očekuje da riješi birokratske probleme i olakša pokretanje poslova. Osvrnuo se i na ideju ministra Miranda Mrsića za koju kaže da je dočekana 'na nož':

- Pred nama su vrlo ozbiljne reforme koje moramo napraviti, a čini se da je lako govoriti o potrebi reforme a kad ih treba provoditi u djelo onda je to problem - kazao je.

Nije propustio komentirati prozivke HDSSB-ovca Igora Češeka, koji je rekao da bi trebao vratiti stan u kojem živi.

- Žalosno je kada nešto tako ružno dolazi iz usta jednog mladog političara. Pitanje je da li njegova stranka ili netko treći stoji iza njega - zaključio je Josipović.

Upitan u kakvim je odnosima s premijerom Zoranom Milanovićem, predsjednik je kazao kako dobro surađuju te da se s njim redovito čuje u usporedbi s bivšim predsjednikom Stjepanom Mesićem. 

Kaže kako s Mesićem nema problema, no da se ne čuju. 

- Mesiću želim svu sreću u životu - rekao je kratko predsjednik.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Željko Franjković 08.05.2012.

    A još je tužnije što je to istina.

  • Vlado Domjanović 22.04.2012.

    javio se naš predsednik velika poštenjačina a malo pomalo usvim aferama ima dirigentske prste..

  • zenga2 22.04.2012.

    18 negativnih sve od Glavinih ljudi kupljenih s mirovinama i provatizacijom.Ne ljutim se dapače drago mi je da sam ih izmamio iz mišije rupe , u kakovoj im je i gazda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare