To je to što me zanima!

TV stomatolog nakon seksa 'zatočio' pacijenticu u sobi

Velika Britanija: Pacijentica tvrdi kako joj je liječnik (44) rekao da ostane u spavaćoj sobi i bude tiho jer je u njegov stan ušla medicinska sestra koja ga uhodi
Vidi originalni članak

Stomatologa Surindera Hundlea (44) iz Velike Britanije njegova je pacijentica optužila kako ju je nakon seksa pet sati 'zatočio' u spavaćoj sobi. Pacijentica je na sudu ispričala kako ju je stomatolog zaveo dok je bila kod njega na pregledu.

- Rekao mi je kako izgledan seksi i da se pita kako bi bilo da me poljubi - rekla je pacijentica. Uskoro su počeli vezu, a ponekad su se seksali i u njegovoj ordinaciji. 

- Kasnije sam saznala da je oženjen i da mu žena čeka dijete - rekla je pacijentica. Vezu su ipak nastavili, a stomatolog je uskoro napustio ženu. 

- Tada me jedne večeri pozvao u stan. Nakon seksa zamolio me da ostanem u sobi i da budem tiho jer mu je u stan ušla medicinska sestra. Kasnije sam saznala da je i s njom imao aferu, iako je tvrdio da je sestra luda i da ga uhodi - objasnila je pacijentica sudu. Liječnik je priznao kako se seksao s pacijenticom u svojem domu, no zanijekao je da su ljubav vodili ordinaciji. Također tvrdi kako incidenta s medicinskom sestrom nije bilo.      

Surinder Hundle postao je popularan nakon što je nastupao u emisiji Ten Years Younger (Deset godina mlađi) u kojoj natjecatelji odlaze na makeover, piše Daily Mail.  

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare