To je to što me zanima!

'Tvornica beba' konačno pristala na kontracepciju

Theresi Winters, koja živi u malom općinskom stanu, oduzeli su 14-ero djece. Sada je odlučila pokazati da je dovoljno odgovorna za majčinstvo
Vidi originalni članak

Britanka Theresa Winters (37) iz Lutona, koju su prozvali 'Tvornica beba', pristala je na trajnu kontracepciju nakon što joj je socijalna skrb oduzela i 14. dijete. Sada je obećala kako će pokušati spojiti obitelj. Kontaktirala je najstariju kćer koja će za šest mjeseci napuniti 18 godina. Oduzeli su joj djecu jer su se bojali da ih ne bi zanemarivala. Winters, koja je bila trudna gotovo svake godine osim 2004., živi s partnerom Toneyjem Housdenom (37) u jednosobnom općinskom stanu.
- Odlučila sam kako neću više imati djece. Nije vrijedno... Ostala sam bez djece - rekla je Winters koju su vrijeđali i osuđivali jer je pušila za vrijeme trudnoća. U zadnjoj trudnoći se zaklela da će rađati dok joj ne dozvole da zadrži dijete. Iako je rodila četvero djece sa zdravstvenim problemima, optužila je socijalnu skrb da tretiraju nju i Toneya kao 'ubojice'. Zadnje dijete rodila je u studenom prošle godine.
- Bio je predivna beba. Ja sam izašla iz bolnice, a on je ostao. Neki nepoznati čovjek je dobio skrbništvo. Bila sam ljuta. Plakala sam, a nitko nam nije pomogao - rekla je Winters koja je sada ugradila trajni kontracepcijski implantat u jajovod.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Sofi 11.02.2010.

    Ne želim suditi ljude po izgledu, ali ovima iz očiju isijava \'inteligencija\'...

  • trešnja 11.02.2010.

    A što je sa Hančom???? Što ona čeka...ima ih 18,najavljuje ih još i traži pomoć od grada (čitaj Bandića),jer djeca moraju imati svoj stol,sobe,namještaj...kuću su dobili,a drugo prosjače,jer oni su bolesni za raditi...osim za djecu?????

  • damok 11.02.2010.

    jesu to englezi? vidi se po facama. Britiš robbiš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare