To je to što me zanima!

Tvrtka Pevec bi u petak trebala imati plan spasa

Zdravko i Višnja Pevec dužni oko 1,9 milijardi kuna, Hypo i RBA, ušle u vlasništvo tvrtke. Neke dijelove grupe Pevec morat će ipak prodati...
Vidi originalni članak

Jedna velika revizorska kuća ušla je u trgovački lanac, kažu nam u Pevecu, i u petak bi trebala prikazati plan restrukturiranja koji bi jamčio opstanak.
- U tom izvješću bit će novi plan prometa i poslovanja, a nas su zamolili da prema medijima dotad budemo što suzdržaniji - rekla nam je Krunoslava Blaha, glasnogovornica grupe Pevec. Večernji list doznao je da su banke kojima su Zdravko i Višnja Pevec dužni oko 1,9 milijardi kuna, Hypo i RBA, ušle u vlasništvo tvrtke. Neke dijelove grupe Pevec morat će prodati, vjerojatno transport, a odustat će od trgovine namještajem i tekstilom. Novi Pevec, doznajemo, imat će oko 90 posto hrvatskih proizvoda.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • stara50 30.09.2009.

    svaka sila za vremena. sad vidi kako je njegovim djelatnicima kojima plaća minimalac a troškovi života su maksimalni. on nema za kredite a mi nemamo za kruh. baš mi ga je žao.

  • ggugic 30.09.2009.

    Njegov komentar u njegovim trgovinama je bio \" KUPUJMO S OSMJEHOM\" i prije jedno 3 godine kad sam slučajno bio u trgovini Pevec čovjek iza mene komentira BOGAREMI OVDJE SE NIKO NE SMIJE. Pa sad mu se treba smijati

  • Anaconnda 30.09.2009.

    a nis bude teta jadranka mrvu povisila poreze pa da spasi firmu od visokog drzavnog interesa....mamu im njihovu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare