To je to što me zanima!

Pijani vozač udario u tri auta, slomio drvo i zabio se u stup

Vozač (51) je na Trgu Eugena Kvaternika udario u vozilo ispred sebe, pa par stotina metara dalje u parkirano vozilo. Nastavio je prema Gajevoj ulici i udario u drvo, a naposljetku je udario i u stup javne rasvjete
Vidi originalni članak

Za samo 10 minuta vozač (51) iz Bjelovara u pijanom stanju uspio je napraviti pravi krš i lom vozeći se kroz središte grada, udarivši u tri vozila, slomivši drvo i udario betonski stup javne rasvjete.

Izmjereno mu je 1,64 promila, a njegova "avantura" počela je u nedjelju nekoliko minuta prije 20 sati, kad je na Trgu Eugena Kvaternika udario u vozilo ispred sebe za čijim upravljačem je sjedila žena (47). Vozačica je ostala šokirana za volanom, a on je nastavio voziti, da bi nekih par stotina metara dalje prilikom ulaska u Gundulićevu ulicu udario parkirano vozilo koje je od siline udarca bačeno na zelenu površinu te u još jedan parkirani auto.

Vozač (51) je nastavio dalje, prema Gajevoj ulici.

Nije prošao ni 200 metara kad je udario u mlado drvo, koje je slomio i produžio prema Trgu Stjepana Radića. Njegova vožnja tamo je okončana udarcem u betonski stup javne rasvjete i tako okončao neviđeno divljanje ulica Bjelovara koje je uznemirilo brojene stanovnike.

Ubrzo je stigla i policija koja je vozača odvela na pregled u Opću bolnicu gdje je zadržan na liječenju, priopćili su u ponedjeljak iz Pu bjelovarsko bilogorske. U tijeku je obrada i pripremanje nekoliko prekršajnih prijava.

Nitko osim vozača nije ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • boww 20.04.2020.

    1,64...vozio sam i s vise...

  • Leo Archibald 20.04.2020.

    E sad si nadrapal???

  • lstojcic 20.04.2020.

    Kakve važnosti ima marka automobila,zaželimo samo da ovakvi likovi ne ubiju,ozljede i štošta drugo nekoga nedužnoga.A njima oštre kazne,oduzimanje vozačke i malo jače praćenje jer takvi ne prekidaju već samo nastavljaju svoje nepodopšine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare