To je to što me zanima!

U 150 metara skrivio dvije nesreće pa zatim pobjegao

Na Putu sv. Petra na splitskom Žnjanu M.L. vozio je prebrzo i srušio ogradu obiteljske kuće. Istom ulicom vraćao se nazad, pa sletio u dvorište
Vidi originalni članak

U noći sa subote na nedjelju vozač na splitskom Žnjanu u samo 150 metara skrivio je dvije prometne nesreće.
- Na cesti su ostali tragovi kočenja. Vozač je vjerojatno izgubio nadzor nad autom i sletio u dvorište. U vozilu nije bilo nikoga - rekao nam je naš čitatelj Ivan koji je u nedjelju fotografirao Renault Megan u dvorištu obiteljske kuće. Stanovnici ulice nisu čuli nikakvu buku tokom noći, shvatili su što se dogodilo tek kada su se ujutro zaputili na u obližnju crkvu sv. Lovre.
- Na Putu sv. Petra M.L. (23) nije prilagodio brzinu, ušao je u lijevi zavoj i izgubio nadzor nad autom. Udario je i srušio metalnu ogradu i kameni zid koji su u vlasništvu I.Š. (68). Odvezao se s mjesta nesreće. Nakon 150 metara okrenuo je vozilo i vraćao se istom ulicom. Zbog brzine, prešao je u lijevi trak i sletio u dvorište druge obiteljske kuće te pobjegao s mjesta nesreće - rekli su nam u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj. Splitska policija vozača je pronašla u nedjelju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare