To je to što me zanima!

U aferi podmićivanja uhitili su pet zaposlenika lista The Sun

Ukupno je uhićeno osam ljudi. Sumnjiči ih se za korupciju, pomaganje i poticanje na nedozvoljeno ponašanje u javnim službama, kao i na urotu. U Sun-u su šokirani
Vidi originalni članak

Petorica zaposlenika britanskog lista The Sun su među osam uhićenih u Velikoj Britaniji zbog podmićivanja policijskih i javnih službenika, prenosi BBC.

Uhitili su urednika fotografije Johna Kaya, urednike Johna Edwardsa i Geoffa Eebstera, urednika vanjskog dopisništva Nicka Parkera i novinara Johna Sturgisa. Stari su između 45 i 68 godina. Svi su uhićeni u svojim domovima u Londonu, Kenutu i Essexu.

- Imam briljantno osoblje i svi mi imamo dužnost da služimo našim čitateljima, i upravo to ćemo i dalje činiti. Naš cilj sada je izdati novine u ponedjeljak - rekao je Mohan 

Osim njih, priveli su i 39-godišnjeg policajca iz Surreya, 39-godišnjeg zaposlenika Ministarstva obrane te 36-godišnjeg vojnika. 

Sumnjiči ih se za korupciju, pomaganje i poticanje na nedozvoljeno ponašanje u javnim službama, kao i za urotu.

Zaposlenici Sun-a su zabrinuti jer smatraju da se provodi 'lov na vještice'. Glavni uredniklista Dominic Mohan rekao je za BBC kako je šokiran uhićenjima, ali i da je odlučan voditi list kroz ovo teško razdoblje.

- Imam briljantno osoblje i svi mi imamo dužnost da služimo našim čitateljima, i upravo to ćemo i dalje činiti. Naš cilj sada je izdati novine u ponedjeljak - rekao je Mohan.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • drug Tito_1 11.02.2012.

    pa ta korupcija je raširena po cijelom svijetu tako da i naši idu u korak s time...

Komentiraj...
Vidi sve komentare