To je to što me zanima!

U Afganistan odlazi 168 pripadnika Hrvatske vojske

Premijer je odbacio nagađanja da bi vojnici trebali završiti na opasnom jugu Afganistana. Vojnike je svečano ispratio ministar obrane Branko Vukelić
Vidi originalni članak

Za odlazak u Afganistan priprema se 168 pripadnika Oružanih snaga koji čine jedanaesti kontigent misije ISAF, javlja HRT. U misiji u Afganistanu prošle godine je bilo 200 pripadnika HV-a, a ove će ih godine biti 300. U utorak su ministar obrane Branko Vukelić i zamjenik načelnika Glavnog stožera general pukovnik Slavko Barić u vojarni "Vitez Damir Martić" u Rakitju ispratili vojnike. Premijer Sanader odbacio je nagađanja da bi naši vojnici trebali završiti na jako opasnom jugu Afganistana.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • DJEVICA 13.02.2008.

    Lako poslati tuđu djecu u rat. Nije od glavonja niko poslao svoje dijete. Nije nam dosta izginulo mladosti u Domovinskom ratu, pa nek sad ostavljaju kosti kod Talibana. Uh, motam prestati jer ću još svašta napisati.

  • Inkoba 12.02.2008.

    jebote pa hrvatska imao samo 300 vojnika pih ja sam mislio da ih je vise

  • udrugabu 12.02.2008.

    ..e moji dečki,koliko ste ljudima zanimljivi pokazuje vam broj komentara na ovu vijest..a di su oni dani ponosa i slave..prodale vas ove guzonje za šaku vlasti..a jebi ga uvik je u rat sirotinja slala sinove,a bogati volove..

Komentiraj...
Vidi sve komentare