To je to što me zanima!

U APIS-u razmišljaju da tuže T. Karamarka zbog prozivki

APIS IT se ne bavi brojanjem glasova niti sastavljanjem zapisnika o radu biračkih odbora. Zaduženi smo za tehničku realizaciju provedbe, objasnili su u tvrtki
Vidi originalni članak

U APIS-u razmatraju mogućnosti podizanja tužbe protiv prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka, ali i potpredsjednika Sabora Ivana Tepeša (HSP AS), koji je na HTV-u također spomenuo APIS u kontekstu izborne prijevare, neslužbeno doznaje Večernji list. U APIS-u su rekli i da oni ne broje glasove.

- Aplikativno rješenje Apis IT-a omogućava prijepis podataka iz zapisnika, i to dviju različitih osoba. Izborna povjerenstva kontroliraju upis prije i poslije unosa. APIS IT se ne bavi brojanjem glasova niti sastavljanjem zapisnika o radu biračkih odbora. Zaduženi smo za tehničku realizaciju provedbe izbora te vas molimo da se za sve ostalo obratite Državnom izbornom povjerenstvu kao nadležnom tijelu - kažu u APIS-u. 

- Nije mi jasno što Karamarko govori. Pa mi uopće ne zbrajamo glasove, mi samo obrađujemo podatke. Uostalom, otkad je SDP-ova uprava na čelu APIS-a, SDP i Zoran Milanović izgubili su sve izbore na koje su izašli. Jesmo li i za to krivi - rekao je izvor iz APIS-a. 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • freaksjb 26.01.2016.

    Otkaze svim SDP-ovim uhljebima u APIS-u!

  • cjftic 26.01.2016.

    nikad oni neće tužiti,znaju da su varali

  • moral 26.01.2016.

    Pa tužite Karamarka ali nemojte zaboraviti slijedeće, kada g. Karamarko kaže da ima indicije onda ima već i konkretne dokaze!! Nadam se da ste dobro izbrisali tragove!

Komentiraj...
Vidi sve komentare