To je to što me zanima!

U automobilu 33-godišnjaka policija pronašla 90 kg duhana

Zbog sumnje u nedozvoljenu trgovinu protiv muškarca će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđena kaznena prijava...
Vidi originalni članak

Više od 90 kilograma rezanih duhana pronašla je policija u utorak poslijepodne kod putnika (33) u vozilu karlovačkih registracijskih oznaka prilikom redovne kontrole prometa u Karlovcu. 

- Zbog sumnje u nedozvoljenu trgovinu protiv 33-godišnjaka će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđena kaznena prijava - priopćuje policija.
 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 1runner 29.11.2017.

    Big deal, da drzava nije takvo s*anje ne bi ljudi bili primoreni na takvo sta! I da stvar bude bolja puknut ce mu kaznu i jadnicak ce platiti pozamasan iznos, a tipa todorica i horvatincica, lopovi ii ubojice prolaze nekaznjeno!!!!

  • MarioMarca 29.11.2017.

    U potpnosti se Boris slazem on je kriv zato sto je nama lose 100 godina zatvora minimalno a ovima u saboru povisit placu zato sto se tako dobro brinu o nama i samo misle na nase dobro

  • LANA555 29.11.2017.

    Namjesto da love pojedine političare a da nesmiju pa se uhvatili običnih građana.Ma lopovska posla ko zna kolko dugo su ga vrebali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare