To je to što me zanima!

U Avenue Mallu će se otvoriti treći i najveći H&M u Zagrebu?

H&M bi trebali otvoriti u središtu Zagreba u centru koji gradi Tomo Horvatinčić, u Arena Centru na Laništu kao i u trgovačkom centru Avenue Mallu u Sigetu
Vidi originalni članak

H&M trgovina trebala bi početkom 2012. godine stići i u zagrebački trgovački centar Avenue Mall, piše Index. Trgovina bi se trebala prostirati na 1840 metara četvornih i biti na dva kata. To će biti treća trgovina H&M u Zagrebu te najveća.

H&M bi se trebao otvoriti u centru koji Tomo Horvatinčić gradi na Cvjetnom trgu u središtu grada. Osim toga H&M bi trebao biti i u Areni Centru na Laništu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • petak13 24.01.2011.

    I, što bi mi sad trebali na ovu vijest? Skakati od sreće i vrtiti repom, kao pudlice. Ma nemoj, jedva čekam nekakav H&M, samo mi još oni trebaju. Prvo, pljačkaju po svijetu gdje god stignu, a za početak one koji im tu i takvu robu proizvode u bescjenje. Potom pljačkaju svoje ljude i svoje radnike u svojim zemljama. A onda su se sjetili da i nas malo "okrenu" za kakav sitniš, prodajući nam nižerazrednu robu koju ne mogu prodati u svojim zemljama za još uvijek pristojnu cijenu. I još to lijepo upakiraju u blještavilost svojih dućanja, koji mame ovakve kretene kao mi u zemljama kao što je naša. U medjuvremenu, naši bajni pametnjakovići i odgovorni za vođenje države su se već pobrinuli da naša tekstilna industrija jednostavno nestane. Tko se još sjeća Kamenskog, NIK-a, Slavonije, Siscije, LIO-a, Čateksa, Duge rese, .... i mnogih drugih kojih se i ja sad na brzinu ne mogu sjetiti. To je Bogu za plakati. I ne samo u tekstilnoj, nego i u SVIM DRUGIM INDUSTRIJAMA. Jadni mi, što nas je snašlo. Blago nama sa ovakvim mudrim vođama, Bog ih poživio. I sad se mi kao trebamo veseliti jer stiže Spasitelj naš, stiže H&M. Blago nama, koliko li nas samo vole ....

  • klarazebi 18.01.2011.

    opaaa

  • ikopiko 18.01.2011.

    dali znate da svaka trgovina koja Vam nudi 70% popusta prodaje robu tri puta skuplje nego sto bi trebala ? racunajte sami, jer niti jedna trgovina ne smije prodavati ispod nabavne cijene + PDV !!!.

Komentiraj...
Vidi sve komentare