To je to što me zanima!

U BiH istražuju šefa HDZ-a '90 jer je dobio novac od Barišića?

Glasnogovornica SIPA-e, Željka Kujundžija rekla je kako će izvijestiti Tužiteljstvo BiH, ako budu prikupljene informacije koje ukazuju da je počinjeno kazneno djelo
Vidi originalni članak

Državna agencija za istrage i zaštitu Bosne i Hercegovine (SIPA) istražuje stranku HDZ 1990., odnosno njezinog predsjednika Božu Ljubića kojeg sumnjiče da je dobio milijun i 200 tisuća kuna iz HDZ-ovih "crnih fondova", prenosi HRT.

Glasnogovornica SIPA-e, Željka Kujundžija kazala je kako je temelj za ove predistražne radnje svjedočenje bivšeg HDZ-ova rizničara Mladena Barišića na suđenju Ivi Sanaderu u slučaju "Fimi medija". Rekla je rekla da će, budu li prikupljene informacije koje ukazuju na kazneno djelo, o tome izvijestiti Tužiteljstvo.

Barišić je, podsjetimo, rekao kako mu je Sanader osobno naložio da za potrebe HDZ 1990. osigura 1,2 milijuna kuna i da taj novac preda Boži Ljubiću. On je Barišićeve tvrdnje ranije odlučno zanijekao tvrdeći kako ni on niti HDZ 1990. nisu dobili nikakav novac iz "crnih fondova".

Idi na 24sata

Komentari 22

  • tužni šokac 25.04.2012.

    ogroman novac je otišao u hercegovinui ogulili su nas do kožesadse mnogi povlače nazad jer vide da je vrag odnio šalu,a uetvari nema swe šta ni opljačkati a njihova ljubav prema zagrebu je pukla jer napunili su svoje budžete

  • Car Mrgud 25.04.2012.

    Na ovom se vidi da uzima lovu i sam sebi.

  • dalmatinac87 25.04.2012.

    Dragi moji hrvati, potrebna nam je pomoc u jednoj internet igri. Hrvatska ne stoji lose, ali nam je stalno potreban veci broj igraca. Igra vam nece oduzimati previse vremena (5 min dnevno), bitno je samo trenirati i raditi, ako zelite i boriti se. U slucaju da se registrirate preko ovog linka: http://tinyurl.com/dalmatinac87, posaljite poruku i od mene cete dobiti kruh i sve sto vas zanima u vezi igre. U slucaju da zelite aktivnije igrati, imate priliku okusati se u politici, ekonomiji, novinarstvu, vojsci i jos puno toga..ekipa je odlicna, i jedna od najcjenjenijih u svijetu. Pridruzite se i vi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare