To je to što me zanima!

U BiH su još četiri prometna policajca uhićena zbog korupcije

Policajci koji su primali mito za brisanje prijava i kazni za prometne prekršaje uhićeni su u Sarajevu u nastavku operacije usmjerene na borbu protiv korupcije u policijskim strukturama
Vidi originalni članak

Pripadnici posebne policijske postrojbe u jutarnjim su satima priveli četvoricu svojih kolega iz prometne policije koji su pod sumnjom za primanje mita te za zloporabu službenog položaja i ovlasti.

Kako je priopćeno, uhićenja su nastavak operacije pod kodnim imenom "Dar" započete u kolovozu. Po nalogu tužiteljstva Sarajevske županije 12. kolovoza uhićeno je čak 18 prometnih policajaca a njih 17 i sada je u pritvoru

U istrazi koja je uklučivala i prisluškivanje telefonskih razgovora osumnjičenih sudjelovala je Obajveštajno-sigurnosna agencija BiH (OSA).

PRIMALI MITO BiH: Uhićeno je 17 policajaca zbog više od 100 kaznenih djela

Utvrđeno je kako su policajci počinili više od stotinu kaznenih djela uglavnom tako što su uzimali mito kako bi prekršitelje prometnih propisa oslobađali prijava i kazni koje su ih čekale. 

U akciji kodnog naziva "Dar-1" u kolovozu je zbog istog djela u BiH je uhićeno sedamnaest policajaca.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 08.10.2020.

    Ja samo čekam kad će krenuti peglati po graničnim policajcima. Čovječe, svaki dan me jedno 30ak kamiondžija traži da im usitnim novce kako bi dali carinicima za 'kavu'. Jedan je pričao s policajcima pa su mu rekli da bez problema natuku jednu ili dvije plaće na tome. Pa se mi čudom čudimo kao stvari prelaze unatoč kontrolama. Jakih ti kontrola kad već za 10kn prodaju svoju čast, ma da čujem da je standard tarifa 5€.

  • zok😀😀 08.10.2020.

    Dajte ljudima pristojna primanja pa ce bit manje tog a ljudi stavili zivot na kocku zbog par stotina maraka

  • Ligma Pennys 08.10.2020.

    normalno kad su na minimalcu

Komentiraj...
Vidi sve komentare