To je to što me zanima!

U BiH uhićen Iračanin, jedan od glavnih u lancu krijumčarenja migranata preko Balkana

Državljanin Iraka za kojeg se smatra da je među ključnim organizatorima krijumčarenja ilegalnih migranata preko Balkana lociran je i uhićen u Bosni i Hercegovini, potvrdili su u subotu iz sarajevske policije
Vidi originalni članak

Iračanin čiji su inicijali S.J., otkriven je u Sarajevu, a u operaciji njegova lociranja sudjelovala je i Obavještajno-sigurnosna agencija BiH (OSA).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Utvrđeno je kako on predstavlja prijetnju javnom redu i sigurnosti Bosne i Hercegovine zbog svoje povezanosti s organiziranim kriminalom te mu je izrečena mjera protjerivanja i stavljanja pod nadzor u Imigracijski centar - stoji u policijskom priopćenju.

Istaknuli su da je u pitanju osoba koja je "jedan od vodećih organizatora u lancu međunarodnog krijumčarenja migranata na zapadnobalkanskoj ruti.

VIDEO: NE ZNA SE JE LI PODMETNUT Izbio veliki požar u Bihaću: 'U toj se zgradi okupljaju migranti'

Tijekom njegova privođenja policija je pronašla još 14 stranih državljana, a njima je zbog zbog ilegalnog boravka u BiH izrečena mjera protjerivanja.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Squadron de la Muerte 03.10.2020.

    Kakva mjera protjerivanja ?? Sto da nastavi raditi svoj posao iz neke druge drzave !? Normalno je njega strpati u dozivotnu robiju a sve ostale protjerati tamo odakle su pristigli !

Komentiraj...
Vidi sve komentare