To je to što me zanima!

U bijegu je: Na treningu upucao nogometaša (33) i ubio ga

Crnogorski mediji pišu da je policija s Mršićem čak i razgovarala u prvim satima istrage kao jednim od glavnih osumnjičenih. No sada mu se gubi svaki trag
Vidi originalni članak

Nikola Mršić, sumnja crnogorska policija, prišao je nogometašu Goranu Lencu (33) tijekom treninga, pucao mu u glavu i ubio ga. Nakon toga je pobjegao i traže ga. Za Mršićem je raspisana tjeralica. Crnogorski mediji pišu da je policija s Mršićem čak i razgovarala u prvim satima istrage kao jednim od glavnih osumnjičenih.

No, od tada mu se gubi svaki trag. Prema policijskim saznanjima iz Crne Gore nije izašao na službenim graničnim prijelazima, ali svjesni su toga da to ne znači da je još uvijek u zemlji, piše Blic. Motiv ubojstva se istražuje. 

Za sada je poznato da je Lenac bio u prijateljskim odnosima sa navodnim članovima kavačkog klana, a kako kaže izvor "Vijesti" iz istrage, bivši golman Bokelja svojevremeno je bio u prijateljskim odnosima i sa članovima škaljarskog klana. Navodno, kada su kotorski klanovi zaratili, prekinuo je kontakte sa škaljarcima i okrenuo se rivalskom taboru.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Bilježni 24.09.2017.

    Nogometaša ima ko žohara i odmah će ga netko zamjeniti a za ovog što bježi isto nije deficitarno zanimanje.

  • no_country_for_old_men 23.09.2017.

    sposobnost i efikasnost crnogorske policije ništa ne zaostaje za našom...bravooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare