To je to što me zanima!

U birtiji rekao da će čitati o njemu i ubio četvero ljudi

Križevci: Prije krvavog obračuna, Stjepan Rošker je navratio u gostionu na još jedno piće. Na sebi je imao gardijsku uniformu, a u automobilu oružje
Vidi originalni članak

Kako je ispričala Marija Rošker, majka četverostrukog ubojice Stjepana Roškera, prije no što je u subotu navečer krenuo u krvavi pohod, njen je sin obukao ratnu uniformu. Uzeo je oružje i kazao da je prije branio državu, a da sada ide braniti svoje, piše Večernji list. Dok je pričala, Marija je u rukama držala rješenja u kojima piše da krvava međa i sinova klijet napravljena na tom gruntu pripadaju njezinoj obitelji. Stjepanova supruga kaže da ne zna je li u subotu uzeo lijekove. Cijeli je taj dan bio kod brata, priča Đurđa, gdje je zidao. Pili su. Zatim je došao kući i kazao da ide spavati. Onda se predomislio. Iz majčine je kuće otišao u gostionu na piće, dodao je Goran Pavljak, bratić Stjepana Roškera. Kaže da je vidio da je 'drven' i da se maknuo od njega. Nije vidio kada je izašao iz gostione van. Prije nego je platio pivo, Stjepan je Pavljaku kazao da će o njemu sutra čitati u novinama. Kad je izišao, Stjepan Rošker se vratio do auta, uzeo oružje i ušao u kuću Siniše Roškera.
Supruga Đurđa kazala je kako je Stjepan posljednju godinu i pol prestao piti alkohol, no ponovno je počeo kada se pojavio problem sa zemljom.  Majka Marija vjeruje kako njezin sin nije htio ubiti Jasminu i Tihomira jer da je djecu jako volio.
- Vidimo se na groblju. Ubit ću se - kazao je S. Rošker, dok je bio u bijegu, kćerima na mobitel. No pola sata nakon što je primio SMS da ga vole i da im treba, nazvao je policiju i predao se.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Keksolino 03.03.2009.

    J**** te međa da te je****

  • luna2 03.03.2009.

    ja isto svakog mjeseca oko 20tog obolim odPTSP jer skužim da rata za kredu još mora sjesti,a ja imm samo 500kn, .....slažem se puno njih se vleće na PTSP zbog mirovina,i nije istina da nemaju pomoć ,onaj doktor (Vukušić mislim da se zove) takve je slučajeve rešaval ,bilo je smiješno za gledati, ali lova je u pitanju pa se obadvije strane potrude.Ovaj slučaj nema veze s PTSP, tko zna kakve su riječi pale zbog zemlje koje nam svima jednog dana budu puna usta, malo mi je glupo slušati,Stjepan je bil ovakav i ovakav,gnjev ,alkohol i dogodilo se veliko zlo...Svaki život je prevrjedan (trebal bi biti) ali meni je nekak posebno žao ubijenog mladića

  • be yourself 03.03.2009.

    Država je opet zakazala. Svi se tu pozivate na neki PTSP i gluposti. Čovjek je bio alkholičar ako ste pročitali članak i kao alkoholičar je vozio automobil i došao s njim do birtije u ratnoj uniformi koju ne smije nositi i s punim gepekom oružja. Mislim da je tu problem alkohol i zabrana držanja oružja. Policija ne radi svoj posao. Od tuda i ova tragedija. Ukoliko netko sazna da netko ima oružje, trebao bi to prijaviti i ovakva sranja bi se izbjegla u 90% slučajeva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare