To je to što me zanima!

U blizini masovne grobnice na Ovčari našli još ljudskih kostiju

Djelatnici vukovarskog Vupika, naišli su na više ljudskih kostiju, 300 metara od masovne grobnice na Ovčari. Kosti su bile na dubini od 50-ak centimetara
Vidi originalni članak

Djelatnici vukovarskog Vupika, naišli su na više ljudskih kostiju, 300 metara od masovne grobnice na Ovčari. Istražni sudac Milan Kojić rekao je kako su kosti iskopane sa dubine od samo 50 do 80 centimetara i da se zapravo radi o dijelovima kostiju. Riječ je o ostacima najmanje troje ljudi. Pregled patologa pokazao je da kosti ne pripadaju žrtvama Domovinskog rata te da su stare više desetljeća. Ne zna se pripadaju li kosti muškarcima ili ženama. Iz vukovarske bolnice na Ovčaru, u blizini koje su našli kosti, je odvedeno oko 260 ranjenika i civila, od kojih je 200 ekshumirano, a za ostalih 64 tijela se bezuspješno traga već 19 godina.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dusansk 01.11.2010.

    ajd ne serite !!!

  • 11 BILI 01.11.2010.

    Sad ce srbi reci da su to kosti iz drugog svjetskog rata i zlocin ustasa nad srpskim stanonistvom. ajde josipovicu dovedi tadica da se gradu heroju smije u lice.

  • gladijator 01.11.2010.

    Josipović i Tadić mogu slobodno doći i osjetiti smrad četničke zabave! Na kraju krajeva i svi četnici koji su se zabavljali, a još uvjek su na slobodi! Jadranka Kosor im je to omogućila ukidanjem Viza! Možete doći bez problema! NA ŽALOST !!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare