To je to što me zanima!

U blizini Osijeka prevrnuo se bus koji je djecu vozio iz škole

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U autobusu je bilo 15 djece i srećom nitko od njih nije ozlijeđen. Izvukli su ih kroz ventilacijski otvor na krovu. U međuvremenu su po djecu došli njihovi roditelji
Vidi originalni članak

Autobus koji je vozio djecu iz škole prevrnuo se u ponedjeljak oko 11.40 sati na izlazu iz sela Vladislavci nedaleko Osijeka. U autobusu je bilo 15 djece. Nisu ozlijeđeni.

POGLEDAJTE VIDEO: Prevrnuti autobus leži u kanalu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Intervenirali su vatrogasci, policija i Hitna. Bus je zahvatio bankinu i prevrnuo se na bok jer je vozaču, koji je stariji, pozlilo. Vozač je u bolnici. Djecu koja idu u prva četiri razreda osnovne škole iz busa su kroz ventilacijski otvor na krovu izvukli mještani i lokalni vatrogasci. Četvero djece je bilo u malo većem šoku. Roditelji su u međuvremenu došli i odvezli djecu kućama.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • sirijka 02.02.2016.

    Ne znam tko je ovdje kriv, ali u pitanju su djeca (pa da su i odrasli, isto je). Međutim, želim komentirati da svakodnevno vidim autobuse koji voze djecu u školu . Autobusi su često stari kao i vozači ("honorarče" iako su u mirovini). Ako im se prigovori da sva djeca nemaju mjesta, slegnu ramenima jer im gazda ima veze u Županiji i nikome ništa. Srećom, ništa se još nije dogodilo, a nadam se da ni neće.

  • Miki Bosak 02.02.2016.

    Vozači su jadni i iscrpljeni jer rade nonstop samo da zarade malo više i što se dogodi...katastrofalne nesreče...

  • Studva59 01.02.2016.

    vrlo cesto se vozim busom na relaciji zadar-zagreb i obratno i svi vozaci vise na tel.neznam da li to njihovi vlasnici,znaju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare