To je to što me zanima!

U bolnici dočekala rođendan: Otac zapalio kćer i dvoje djece

Australija: Curica koja je u ponedjeljak proslavila četvrti rođendan je u kritičnom, ali stabilnom stanju. Ostalo dvoje djece je primljeno u bolnicu i kasnije pušteno kući
Vidi originalni članak

Edward John Herbert (43) je osumnjičen da je polio zapaljivom tekućinom svoju kćer (4) i zapalio ju. Također ozlijedio je djecu staru šest i sedam godina. U subotu se pojavio pred sudom u Perthu

Kada je ulazio u sudnicu nije bio suvisao i čudno se ponašao, a onda je pao u nesvijest te su ga izveli iz sudnice. Sud je naredio da se ispita njegovo psihičko stanje. Ostao je u pritvoru i pred suca će opet u utorak. 

Svjedoci su ispričali kako je majka u subotu nešto iza ponoći izletjela iz kuće i vrištala: "Zapalio je djecu". Njihova je kći spavala u trenutku kada ju je otac zapalio, a pretpostavlja se da im je drugo dvoje djece povjereno na čuvanje, piše Daily Mail. 

Djevojčica (7) i dječak (6)  su također primljeni u bolnicu te su kasnije pušteni na kućnu njegu. Curica koja je u ponedjeljak proslavila četvrti rođendan je u kritičnom, ali stabilnom stanju. 

Susjedi su šokirani. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • ultrasica 07.09.2015.

    a di je mater?

  • KALIMERO 02.09.2015.

    Ovo ne želim ni komentirat!!!

  • Igor Petak 02.09.2015.

    Nadam se samo da ce posteno odradit svoju kaznu za ova gnjusan cin.

Komentiraj...
Vidi sve komentare