To je to što me zanima!

U bolnici preminuo dječak (15) iz nesreće kod Nove Gradiške

Osobnim automobilom francuskih nacionalnih registracijskih oznaka, upravljao je 40-godišnjak, državljanin Republike Turske, koji prilikom vožnje nije držao dovoljan razmak...
Vidi originalni članak

U četvrtak je Operativno komunikacijski centar Policijske uprave brodsko-posavske obaviješten iz Kliničkog bolničkog centra Osijek, da je u srijedu u navedenoj bolnici u poslijepodnevnim satima preminuo dječak (15) koji je zadobio teške ozljede u prometnoj nesreći koja se dogodila 24. srpnja na A3 kod Nove Gradiške, priopćila je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko posavske.

STRAVA NA AUTOCESTI A3 VIDEO U sudaru kamiona i auta kod Nove Gradiške poginulo dvoje ljudi, troje je ozlijeđeno

Podsjetimo. Utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo, oko 22.55 sati, na južnoj kolničkoj traci autoceste A3, u blizini Nove Gradiške. Osobnim automobilom francuskih nacionalnih registracijskih oznaka, upravljao je 40-godišnjak (državljanin Republike Turske), koji prilikom vožnje nije držao dovoljan razmak kada se kreće iza drugog vozila, te je došlo do udara prednjeg dijela osobnog automobila u stražnji dio poluprikolice teretnog automobila (austrijskih nacionalnih registracijskih oznaka), kojim je upravljao 62-godišnjak (državljanin Republike Turske).

U ovoj prometnoj nesreći smrtno su stradale dvije putnice (43-godišnja državljanka Republike Turske i 19-godišnja državljanka Republike Francuske) iz osobnog automobila, dok su još dvoje putnika (18-godišnjakinja i 15-godišnjak, oboje državljani Republike Francuske) iz istog automobila teško ozlijeđeni, te nakon pružene liječničke pomoći iz bolnice u Novoj Gradiški prevezeni na daljnje liječenje u KBC Osijek. Ozlijeđeni vozač osobnog automobila je zadržan na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.

PRATITE UŽIVO U Zagrebu dvoje mrtvih, jedan poginuli kod Nove Gradiške

Osim policijskih službenika koji su na mjestu događaja osiguravali protočnost prometa prometnim i zaustavnim trakom južne kolničke trake, bili su angažirani pripadnici HMP i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Nova Gradiška, koji su pomogli prilikom izvlačenja ozlijeđenih i smrtno stradalih osoba iz automobila, kao i druge službe koje su obavljale poslove u nadležnosti svoga rada.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Voxpopuli_7 03.08.2023.

    Siroti ljudi…

Komentiraj...
Vidi sve komentare