To je to što me zanima!

Pješak (56) preminuo u bolnici: Mladi vozač ga odbacio u jarak

Nakon udara, 56-godišnjak je zajedno s biciklom odbačen u jarak i tom je prilikom zadobio teške ozljede zbog kojih je zadržan u bjelovarskoj Općoj bolnici, gdje je umro četiri dana kasnije
Vidi originalni članak

U bjelovarskoj bolnici umro je 56-godišnjak na kojega je prošle subote u Velikom Trojstvu, dok je uz rub ceste gurao bicikl, automobilom naletio 24-godišnji vozač koji je potom pobjegao s mjesta nesreće, ali ga je policija pronašla dan kasnije.

Bjelovarsko-bilogorska policija u petak je priopćila kako se nesreća dogodila u Ulici Mišulinovac u Velikom Trojstvu 2. lipnja oko 22.50 sati, kada je automobil udario u pješaka koji je uz desni rub kolnika gurao bicikl.

Odbacio ga u jarak zajedno s biciklom

Nakon udara, 56-godišnjak je zajedno s biciklom odbačen u jarak i tom je prilikom zadobio teške ozljede zbog kojih je zadržan u bjelovarskoj Općoj bolnici, gdje je umro četiri dana kasnije.

Umjesto da pomogne ozlijeđenom pješaku i o nesreći obavijesti policiju, vozač je pobjegao, ali ga je policija pronašla dan kasnije.

Utvrđeno je kako je riječ o 24-godišnjaku koji je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU bjelovarsko-bilogorske.
 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • domoljub029 08.06.2018.

    Kada je uoćio da stari grob gura bicikl uz cestu odlućio je pomoći državi

  • lulamira 08.06.2018.

    Ovdje nema milosti,ne pruzanje pomoci,bijeg sa mjesta nesrece,minimalno 10 godina,pa drugi put nece nikad vise.

  • 08.06.2018.

    andrija jarak

Komentiraj...
Vidi sve komentare