To je to što me zanima!

U Bosanskoj dubici objesila psa za ogradu pred očima djeteta

Video je na društvenim mrežama objavio susjed Dragan A., koji je nemilu scenu vidio kad je pregledavao snimke nadzorne kamere pa je sve prijavio policiji
Vidi originalni članak

Na društvenim mrežama ovog vikenda objavljen je jezivi video žene koja je pred očima djeteta ubila psa u Bosanskoj Dubici u BiH.

Žena iz videa je A. L., navodno medicinska sestra. Policija ju je ispitala i pustila da se brani sa slobode te su je prijavili Okružnom tužilaštvu zbog sumnje da je mučila i ubila životinju, javlja Radiosarajevo.ba.

Video je na društvenim mrežama objavio susjed Dragan A., koji je nemilu scenu vidio kad je pregledavao snimke nadzorne kamere pa je sve prijavio policiji.

- A. L. je jučer oko 17 ubila ni krivu ni dužnu kuju u našem voćnjaku pred očima svog djeteta. U videu možete vidjeti kako nije bila samoobrana od psa, već ju je dozvala s hranom i zavezala špagu oko vrata, odvukla do ograde, zatim je zavezala kuju visoko za ogradu i stegla špagu da se udavi. Pas nije ni lajao niti je pokazivao bilo kakav vid nasilja, pa se stvarno pitam kako neko ima srca ubiti životinju ovako hladnokrvno pred očima svog djeteta - napisao je uz video.

NETKO GA JE BACIO U MORE Šok na plaži kod Poreča: Našli mrtvog psića svezanog u vreći

- Tužiteljstvo bi moralo hitno procesuirati slučaj, istražiti i poslati na sud - rekao je izvor iz policije za spomenuti medij.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • hakson 02.04.2019.

    Bolesno da bolesnije ne može biti. Devedesetih su mnogo gore stvari radili ljudima, sada taj nagon popunjavaju zlostavljanjem životinja. Naravno, kao i za ostala djela nitko neće za ovo odgovarati.

  • Bad card 02.04.2019.

    Ovo bi trebalo eutanazirati, to jednostavno ne zaslužuje živjeti.

  • dariovuleta 01.04.2019.

    Eeeeh dabogda ti se vratilo to u životu smeće jadno!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare