To je to što me zanima!

Maloljetnici planirali teroristički napad na koncertnu dvoranu u Bruxellesu: Uhitili četvero ljudi

Prema početnim nalazima istrage, čini se da je koncertna dvorana u Bruxellesu bila cilj, a napad je planiran za nekoliko tjedana
Vidi originalni članak

Četvero ljudi uhićeno je u Belgiji zbog sumnje za planiranje napada na koncertnu dvoranu u Bruxellesu. Jednog čovjeka su optužili za "sudjelovanje u aktivnostima terorističke skupine" s ciljem počinjenja napada. Uhićeno je i troje maloljetnika, piše Associated Press.

- Prema početnim nalazima istrage, čini se da je koncertna dvorana u Bruxellesu bila cilj, a napad je planiran za nekoliko tjedana - navode bez detalja.

Belgiju posljednjih godina potresaju napadi ekstremista, a zadnji se dogodio prije nekoliko mjeseci kada su u Bruxellesu ubijena dva švedska nogometna navijača.
 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Mjerilo21230 04.03.2024.

    Svi ovi teroristicki napadi su izrežirani od strane Isila to jest cionisticke produzene ruke,a u Islamu je poslanik saws zabranio ubijanje civila u ratu,a kamoli van nje..zasto Izrael koristi Isil od kojih ima mnogo dokaza da ranjeni Isilovci se ljece u Izraelu i da pukim slucajem nikad nisu napali cioniste i znamo da su židovi iz Amerike i Izrael ti koji njima doprema naoruzanje,znaci 2 koristi imaju od njih cionisti,prva je da sijaju smutnju po bliskom istoku i ruse vlade koje ne pase cionistima ili ratuju stim vladama,a drugo je da ih salju u Europu masovnim imigracijama i takvim napadima da sutra kad kolju palestince kad se dignu protuv nepravde da kazu eto teroristi,jel su svi osjetljivi na to,a i jos imamo Ameriku koja ima vojne baze po bliskom istoku bas iz tih takozvanih teroristickih aktivnosti koje sami kreiraju i tim izgovorima su ruse drzavni poredak u mnogo zemalja ,cak je i Putin nedavno rekao da 95% teroristickih napada režira CIA,mozemo se slagat ili ne snjim,al to je rekao..

  • pajo0001 04.03.2024.

    Kakvi maloljetnci? Ruska stoka ili bradata gamad?

  • xOOx 04.03.2024.

    al sam bio nazadan... ja u tim godinama cure lovio

Komentiraj...
Vidi sve komentare