To je to što me zanima!

U Ćorićevoj kući našli uže kojim je bio vezan Jelavić?

Policija je u kući Stipe Ćorića, oca Vlade Ćorića, u Rami, našla poveze za koje sumnjaju da su mogli biti korišteni u otmici te druge sumnjive predmete
Vidi originalni članak

Dvoje osumnjičenih, koje su u subotu priveli u Rami zbog sumnje da su umiješani u otmicu Ante Jelavića, pustili su na slobodu. Kako prenose mediji u BiH, radi se o ženi i muškarcu. Policija sada čeka rezultate forenzičke analize dokaza prikupljenih u kući za koju se sumnja da je poslužila kao skrovište otmičarima, potvrdio je glasnogovornik Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine Robert Cvrtak.
- Prikupili smo predmete u kući za koju sumnjamo da se u njoj nalazio Jelavić. Također smo pronašli automobil Mercedes za kojega sumnjamo da je korišten u otmici. Svi predmeti upućeni su na vještačenje u naš forenzički centar koji će dati krajnje odgovore - izjavio je Cvrtak za televiziju BHT 1. Potvrdio je i kako se nastavlja istraga o Jelavićevoj otmici te da se ona odvija u suradnji s hrvatskim MUP-om. Mediji u BiH prenjeli su kako su pripadnici federalne policije u subotu pretresli kuću Stipe Ćorića, oca Vlade Ćorića Baruna, koji je uhićen u Zagrebu zbog sumnje da je umiješan u otmicu. U kući su tada navodno pronašli i poveze za koje sumnjaju da su mogli biti korišteni tijekom otmice.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • njonjo 13.04.2009.

    Ovi sto klikaju LOS mora da su iz Jelaviceve obitelji ili iz HDZ-a

  • Mikiss 13.04.2009.

    Nista mi vise nije jasno:policija BiH.policija Hrvatske,forenzicari,jos fali HV,FBI,CIA...i svi su na nogama,pa zasto???

  • borovcanin 12.04.2009.

    ali nas svemoguci ante je pokidao uzad i razvalio troja vrata svaka cast bolji si od Chuck Norisa

Komentiraj...
Vidi sve komentare