To je to što me zanima!

U crijevima dječaka (4) na rendgenu našli magnete

Braden Eberle (4) iz San Josea progutao je dva magneta koja su mu zapela u crijevu i zamalo ga ubila. Magnete je našao na igrački starijeg brata
Vidi originalni članak

Mališan je isprva priznao mami što je napravio, ali ona se ponadala da je magnet izašao iz dječakova tijela tijekom vršenja nužde. Ipak dan poslije tijekom večere dječak je osjetio bolove. Kako bol nije prestajala, roditelji su ga odveli u bolnicu. Na rendgenu su otkrivena dva magneta u području tankog crijeva.
- Zapeli su jedan pored drugog tako da su pritiskali crijeva, a zbog tog pritiska je nastala i bol - rekli su liječnici.
Nakon tri dana dječak je pušten kući, a tvrtke koje proizvode igračke i ovaj su put upozorene da i njihovi proizvodi mogu biti opasni po djecu ako se rade od dijelova koje dijete može lako progutati.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bijela latica 06.02.2008.

    Baš, najlakše je okriviti nekoga drugoga i još po mogućnosti tražiti veliku odštetu... kao roditelji nemaju oči da vide od čega se sastoji djetetova igračka..

  • dbanon_ri 05.02.2008.

    Uvjek je kriv proizvođač jer nije napisao knjigu za upotrebu, koju ionako nitko ne čita. Međutim tko je dovoljno pametan da nadmudri ljudsku glupost?

Komentiraj...
Vidi sve komentare