To je to što me zanima!

Baklje i zastave: Thompsona došlo slušati oko 10.000 ljudi

STRPALI IH U MARICU: Na proslavi Oluje u Kninu okupilo se 8000 ljudi, a policija je dosad privela sedmero zbog ustaškog pozdrava i kazneno prijavila još troje
Vidi originalni članak

Na proslavi Oluje u Slunju okupilo se oko 10.000 ljudi, na koncertu Thompsona, Slavonskih lola i Mate Bulića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brojni mladi uz puno alkohola odjeveni u crne majice i crne kape mašu zastavama i bakljama te pjevaju pjesme poput 'Evo zore, evo dana' i 'Inati se Slavonijo' od Kiće Slabinca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, na proslavi Oluje u Kninu okupilo se 8000 ljudi, a policija je dosad privela sedmero zbog ustaškog pozdrava i kazneno prijavila još troje.

Policija je sedmoricu koji su izvikivali ustaški pozdrav privela prekršajnom sucu u Kninu uz optužni prijedlog zbog izvikivanja teksta neprimjerenog sadržaja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema riječima očevidaca, interventna policija stvorila se "u roku od minute", muškarce "strpala u maricu" i odvezla u policijsku postaju. Bili obučeni u crne majice, s natpisima neprimjerena sadržaja. Manji dio okupljenih negodovao je zbog policijskog postupka i tražili su "da ih puste". Ispred kafića gdje se dogodio incident zadržalo se oko 10-ak interventnih policajaca.

Do 18,30 sati prekršajno su pijavljene i tri osobe, zbog droge, zbog stavljanja u prodaju lančića s privjeskom neprimjerenog sadržaja te nošenja majice neprimjerenog sadržaja, doznaje se večeras u kninskoj policiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prošlogodišnju proslavu Oluje obilježilo je divljanje, a Thompson je zaradio i optužni prijedlog čim je sišao s bine u Kninu. Tada je i grupa od četrdesetak muškaraca odjevenih mahom u crne majice, oko 14 sati nakratko je blokirala glavnu kninsku ulicu pjevajući, među ostalima pjesmu "Jure i Boban" i uzvikujuću ustaški pozdrav, što su građani prijavili policiji.

Neki u grupi su dizali ruke u znak fašističkog pozdrava, jedan je izvikivao "Za dom", a ostali odgovarali "Spremni". Upalili su i bengalke, pa je na trenutak bila slaba vidljivost na tom dijelu ceste. Koloni automobila, u kojoj je bio i policijski kombi, nekoliko minuta nisu dali proći.

Dio te skupine, koja je prethodno izišla iz obližnjeg kafića, pod vidnim utjecajem alkohola, udarala je po krovovima automobila, a jedan u kojemu su bili novinari, potpuno su prekrili zastavama.

Idi na 24sata

Komentari 378

  • Voltaire_ 07.08.2017.

    Koji je to cirkus , parada kica cak se i uze rukovodstvo HDZ - a distanciralu :)

  • Čavoglavi Hrvat 07.08.2017.

    Koji su sad ovo, ustaski pozdravi, neumjerenost u picu...

  • jozabroz 06.08.2017.

    10000? to mora da je podatak dobiven od vaseg gazde koji se mora objavit..))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare