To je to što me zanima!

U Crnoj Gori srušili kuću Vuka Borilovića: Muškarca koji je ubio deset i ranio 6 ljudi

Zahtjev za rušenjem je predao Miloš Martinović, muškarac čiju je ženu i sinove Borilović ubio tijekom nezapamćenog masakra
Vidi originalni članak

Srušili su kuću Vuka Borilovića, masovnog ubojice iz Crne Gore. Po nalogu nadležne inspekcije rušenje je počelo u nedjelju oko 18:30 iako je bilo najavljeno za podne.

Kako stoji u obrazloženju u koje je RTV Cetinje imao uvid, kuća je srušena na temelju odluke inspekcije Ministarstva prostornog planiranja urbanizma i državne imovine jer objekt na spornoj katastarskoj parceli nema građevinsku dozvolu.

OTKRIO NJEGOV RADNI KOLEGA Tko je Vuk Borilović, masovni ubojica iz Cetinja? 'Udaljio se od kolega, bio je jako psihotičan'

Zahtjev za rušenjem je predao Miloš Martinović, muškarac čiju je ženu i sinove Borilović ubio tijekom nezapamćenog masakra. Kuća je srušena uz suglasnost članova Borilovićeve obitelji. U kući su nakon masakra u više navrata izbijali požari. 

34-godišnji Borilović je 12. kolovoza 2022. godine u popodnevnim satima u Medovini ubio deset i ranio šest osoba, uključujući i policajca koji je pogođen u glavu.

Ubijen je u razmjeni vatre s policijom. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare